Elena Cârstea este extrem de îngrijorată pentru fiicele sale, în contextul actual, din cauza faptului că ambele sunt în armată. Vedeta a ținut să precizeze că nu le-a fortat ea să ia astfel de decizii, ci mai degrabă s-au luat una după cealaltă. 

Elena Cârstea, despre fiicele din armată

Adriana și Sandra, fiicele sale adoptive, în vârstă de 21 respectiv 26 de ani sunt plecate în armată. Ambele iubesc ceea ce fac și sunt gata, cel mai probabil, să apere țara așa cum o fac bărbații. Luând în calcul faptul că războiul are loc foarte aproape de granițele noastre, părinții ai căror copii sunt înrolați în armată se tem pentru viețile lor.

Elena Cârstea a spus despre fetele sale că asta este ceea ce și-au dorit să facă și le iese de minune, chiar dacă este periculos în ce s-au băgat. Are încredere în fetele sale că ar face față oricărei situații complicate, mai ales că sunt niște persoane deștepte și descurcărețe.

„Orice e periculos, dar măcar are o bază, asta au vrut să facă, eu nu le-am forțat pe niciuna dintre ele, le-am zis, cu ce vă alegeți, cu aia rămâneți. S-au luat una după alta, nu ai ce să le faci. Adriana e foarte bine, e deșteaptă rău! Îi merge mintea bine de tot! Sandra este foarte descurcăreață, dar Adriana este foarte deșteaptă”, a mărturisit Elena Cârstea, conform spynews.ro.

Ori de câte ori are ocazia, vedeta vorbeste cu emotie în glas despre cele două fiice ale sale care și-au ales o meserie grea și periculoasă, mai ales în lumea în care trăim când pare că războiul ne bate la ușă.

„Sunt haioase rău, amândouă au calități diferite. Eu nu pot să stau singură, de aia mi-am luat și pisici. O am și pe mama mea aici cu mine, am grijă de ea”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.