Ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost scoasă de pe post. Aceasta ar fi avut-o ca invitată pe Diana Șoșoacă, despre care mulți cred că a făcut afirmații dure despre situația din Ucraina din acest moment. Cei de la Kanal D nu au dat explicații în acest sens, ci pur și simplu au difuzat o ediție mai veche a emisiunii. 

Ediția cu Diana Șoșoacă nu s-a difuzat

Diana Șoșoacă ar fi trebuit să fie prezentă în cadrul emisiunii de la Kanal D pe care o moderează Denise Rifai. Se pare, însă, că declarațiile pe care aceasta le-a făcut nu pot fi arătate lumii în contextul actual al războiului din Ucraina. Producătorii nu au venit cu explicații, în timp ce senatoarea a fost foarte revoltată în ceea ce privește decizia lor.

La scurt timp după, Șoșoacă a făcut o postare pe social media în care a ținut să precizeze clar că interviul pe care ea i l-a acordat lui Denise Rifai și care ar fi trebuit să apară pe post în seara de duminică a fost „anulat de sistem”. Aceasta crede că decizia a fost luată, pentru că ea însăși a mers la vama Siret și le-a arătat celor de acasă realitatea. pe care televiziunile refuză să o prezinte.

Ea ar fi trebuit să primească o parte dintre întrebările: „Căutați sprijin rusesc?”, „V-ați vaccinat pe ascuns”, și „V-a fost vreodată rușine de ce ați făcut?”


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.