Dan Bălan are ani buni de când s-a mutat în capitala Ucrainei. Fanii acestuia din România s-au speriat extrem de tare în momentul în care au aflat că acesta a rămas în Kiev și au vrut să afle câteva informații despre el, să se asigure că fostul membru al trupei O-Zone este în afara oricărui pericol.

Dan Bălan nu a plecat din Kiev

Au trecut șase zile de când armata ucraineană ține piept eroic celei ruse, care a atacat și care bombardează cele mai mari orașe ale țării cu scopul de a le cuceri. Mulți dintre soldații ruși nu aveau nici cea mai mică idee despre locul în care au fost trimiși sau care este adevăratul motiv pentru care au fost trimiși acolo, iar pe rețelele sociale au fost publicate câteva conversații dureroase dintre soldați și mamele lor care confirmă toate bănuielile legate de faptul că tinerii au fost păcaliți.

Văzând toate aceste lucruri la TV, admiratorii lui Dan Bălan de pe teritoriul țării noastre și-au făcut griji pentru el, iar fostul lui coleg de trupă a luat legătura cu artistul, pentru a afla cum stau lucrurile și dacă este în siguranță.

Am vorbit cu Dan. M-am asigurat că este în regulă, mi se pare corect și uman. Am vorbit cu el prin mesaje și mi-a spus că este ok. Sper să fie bine în continuare. Cu toții suntem îngrijorați, dar încercăm să nu ne lăsăm intimidați, pentru că frica nu face decât să semene panică!”, a declarat Radu Sîrbu, potrivit spynews.ro.

Din fericire, Dan Bălan este bine, iar Radu Sîrbu este îngrijorat din cauza a tot ceea ce se întâmplă, dar nu vrea să lase frica să pună stăpânire pe el. Mai mult de atât, este surprins de felul în care au acționat moldovenii în momentul în care au început să ajungă refugiații. Speră, de asemenea, să fie în continuare pace în țara sa și să fie totul bine. Părinții lui Radu sunt și ei îngrijorați mai ales că au auzit expoziile de la distanță.

Citeste si:
Dan Bălan nu mai poate prezenta finala Eurovision România 2022!...
Dan Bălan nu mai poate...

„Am familia în Moldova. Oamenii de acolo sunt solidari și s-au mobilizat extrem de repede să ajute refugiații. Pe lângă neliniște și compasiune, în Republica Moldova este pace acum și sper că așa va rămâne. Părinții mei, care au auzit exploziile de la distanță, ei fiind în Chișinău, sunt la fel de îngrijorați ca toată lumea”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.