Emil Rengle este tot mai des judecat atât de colegii lui, cât și de cei din fața micilor ecrane, care nu sunt deloc de acord cu comportamentul lui în anumite momente. Cu toate acestea, foarte puțini au idee prin ce anume a fost nevoit să treacă dansatorul pe vremea când era doar un copil, care tânjea după atenția părinților.

Emil Rengle a fost un copik chinuit

Seara trecută de la Survivor România nu s-a terminat prea bine pentru echipa Faimoșilor. Aceștia au pierdut jocul pentru imunitate și au fost nevoiți să participe la jocul pentru imunitate personală, iar mai apoi să nominalizeze persoanele care cred ei că ar trebui să plece din concurs fie din punct de vedere sportiv, fie din punct de vedere social.

Chiar dacă se află în exil, Cătălin Zmărăndescu a fost votat de cei mai mulți dintre colegii lui pentru eliminare. Ceilalți doi care se află în pericol sunt Emil Rengle, votat de Elena Chiriac, dar și CRBL pe care l-a votat Marian Drăgulescu, după obținerea totemului de imunitate personală.

Cu doar câteva momente înainte de propunerea lui pentru eliminare, Emil Rengle le-a vorbit celor de acasă despre drama pe care a trăit-o în copilărie din cauza părinților săi care nu au știut să îi ofere toată dragostea și afecțiunea de care acesta avea nevoie.

”Relația dintre mama și tata nu a fost niciodată una bună. Greutățile vieții i-a făcut să uite de iubirea lor. Mama mea a avut foarte multe gânduri de suicid, pentru că a pierdut un prim copil. Noi am avut un frate pe care eu nici nu l-am cunoscut. Cel mai des auzeam de la mama că vrea să se sinucidă. Aveam 7-8 ani și nu aveam voie să intrăm în camera în care stă mama, pentru că ea urla că se sinucide și nu voia să vedem. Cumva, toată viața mi-a fost frică să nu se întâmple acest lucru. Am devenit oarecum obsedat de mama, pentru că nu știam cât o să o mai am.

Fiind mic nu înțelegeam, cum adică vrei să te sinucizi, de ce ai vrea să pleci și să ne lași? În momentul în care mama a vrut să divorțeze de tati pentru prima dată aveam 10 ani și mi-era atât de frică că într-un final o va face și se va sinucide, că m-am ascuns în coșul de rufe nespălate. Doar ca să le arăt că eu nu vreau să plece. Și mi-am dat seama că am stat foarte multe ore și că s-au speriat și au chemat poliția, însă când am auzit că au chemat poliția pentru că nu mă găsesc, m-am speriat și mai tare și nu voiam să ies, pentru că mi-era frică că o să îmi iau bătaie”, a povestit printre altele Emil Rengle, la Survivor România.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.