Recent, Edward Sanda a făcut o serie de mărturisiri despre un moment dificil pe care l-a traversat de curând. Se pare că artistul începuse să fie amenințat pe internet de către un utilizator și a fost nevoit să apeleze la ajutorul oamenilor legii pentru a aflat identitatea persoanei respective. 

Edward Sanda, speriat de moarte

Partenerul de viață al Cleopatrei Stratan a fost amenințat pe internet de un tânăr și nu a putut sta cu mâinile în sân, mai ales că era vorba despre niște amenințări cu moartea. Acesta a mers la poliție cu toate dovezile necesare și a cerut ajutor în acest sens.

Persoana respectivă i-a comentat și la postările de pe Facebook, chiar și după ce a fost denunțat la poliție și după ce a aflat cine este, doar că de data aceasta comentariile erau unele pozitive, cel mai probabil date din cauza fricii de a nu pedepsit pentru fapta sa. Edward Sanda nu este deloc genul de persoană care să țină cont de gurile rele, dar într-o asemenea situație chiar nu a avut cum să stea pur și simplu.

“La un moment dat mă amenința unu’ că vrea să mă prindă să mă omoare, un puștan. Mă rog, m-am dus la poliție cu dovezi, cu mesaje, cu nu știu ce. L-am găsit și era un puștan de 16 ani! După aia, că îmi comenta și pe Facebook la postări și după ce m-am dus la poliție și l-am denunțat și am aflat cine e, unde stă, a prins frică cumva sau ceva că l-am dat pe mâna poliției și îmi dădea comentarii pozitive!

Cred că și azi îmi scrie numai de bine! Hai că treci peste comentarii nasoale de hate și negative, dar când te amenință unul cu moartea, nu prea ai cum să treci peste, la un moment dat primeam mesaje în fiecare zi. Am adunat dovezi, m-am dus direct la poliție!”, a declarat Edward Sanda, pentru cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Februarie 2022 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.