Mădălin ionescu, împreună cu invitați de prestigiu, specialiști în politică, au dezbătut situația din Ucraina, în direct la Metropola TV, după prima zi de confruntări. Jurnalistul Robert Turcescu, HD Hartman, profiler, Mădălin Voicu și Ion Petrescu, analist militar, au întors pe toate părțile situația din Ucraina și decizia lui Vladimir Putin de a ataca.

„Invazia rusă s-a produs. Riscându-şi întreaga carieră politică şi transformarea Rusiei în paria mapamondului, Vladimir Putin a decis să-şi ducă la bun sfarşit planurile de revenire la situatia geo-politica anterioara anului 1997. A ameninţat cu pedepsirea drastică a tuturor celor care vor incerca să oprească acest asalt militar. Se va opri Putin la graniţele Ucrainei sau va merge mai departe, antrenandu-ne intr-o confruntare infernală, amintindu-ne de vremuri pe care le credeam apuse pentru totdeauna„, a anunțat Mădălin Ionescu la începutul emisiunii.

„Mesajul este clar pentru Casa Alba și este apropos la utilizarea probabilă a armei nucleare la nivel tactic. Din acest punct de vedere să ne aducem aminte de mandatul Președintelui Trump când, la un moment dat, a fost întrebat de un ziarist care va fi cu protecția Estoniei pentru că Moscova este pregătită să folosească o armă nucleară de nivel tactic în această țară.", a completataa analistul militar, Ion Petrescu, în direct la Metropola TV.

VEZI ÎNTREAGA EMISIUNE:


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Februarie 2022 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.