Situația din Ucraina, de la momentul actual, o afectează în mod direct pe Cristina Șișcanu. Vedeta are o mulțime de rude în Kiev și se teme pentru siguranța acestora și a vorbit despre toate aceste lucruri cu fanii ei pe Instagram, care sunt alături de ea și care speră ca familia ei să treacă peste acest moment cu bine.

Cristina Șișcanu se teme pentru rudele ei

Partenera de viață a lui Mădălin Ionescu nu a avut un început de zi prea plăcut, după ce a aflat că a început deja războiul din Ucraina, iar ceea ce ieri părea a fi doar un scenariu, astăzi este ceva cât se poate de real. Cristina Șișcanu este atât de îngrijorată din cauza faptului că are foarte multe rude în Ucraina, pe care vrea să le ajute să ajungă în România.

Verișoarele vedetei, unchiul acesteia, dar și mătușa ei sunt stabiliți și lucrează acolo, iar din păcate în aceste ore de coșmar nu pot fi susținute în niciun fel. Vedeta încă mai speră să își ajute semenii să scape din ghearele războiului izbucnit în urmă cu doar câteva ore. Situația este foarte gravă, iar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” încearcă să fie la curent cu tot ce se petrece și speră ca totul să se termine cât mai repede cu putință.

”Situația e gravă, de dimineață sunt ochi și urechi la știri despre situația din Ucraina. Asupra noastră se restrâng lucrurile astea pentru că verișoarele mele sunt ucrainence, fratele mamei e stabilit de foarte mult timp în Ucraina, are familie acolo, are două fete de vâstă apropiată cu mine, care au și ele famii și copii. Une e în Kiev, alta e în altă zonă care nu e vizată de ruși. Verișoara mea stabilită în Kiev e la serviciu, e asistentă medicală, își desfășoară în continuare activitatea în mod obișnuit”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.