În această dimineață, Rusia a pornit războiul în Ucraina, iar situația a devenit una extrem de îngrijorătoare atât pentru românii care au rude în regiunile respective, cât și pentru cei care se gândesc că am putea ajunge și noi în aceeași situație precum vecinii noștri. Unul dintre cei care își face foarte multe griji în acest sens este Marcel Pavel.

Marcel Pavel, despre situația actuală din Ucraina

Războiul din Ucraina reprezintă un motiv de îngrijorare și pentru soția cunoscutului artist, Violeta Șmîșleaeva, care se teme pentru prietenii pe care îi are în Moscova și care deși momentan nu se află în niciun pericol, ar piutea fi. Imaginile care circulă pe internet au ajuns și la ei și nu pot fi indiferenți în fața acestui moment istoric precum cel pe care îl trăim.

Marcel Pavel a transmis chiar și un mesaj emoționant pe rețelele sociale vizavi de tot ceea ce se petrece aproape de granița țării noastre și nu știe unde se va ajunge. Acesta se gândește, de asemenea, la consecințele pe care România le va suporta atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere militar.

Cântărețul nu se poate liniști în niciun fel, văzând cât de aproape este războiul de România, iar singurele care i-au mai rămas sunt speranța și credința în Dumnezeu.

„Mă îngrijorează situația, mai ales pentru țara mea. Când îți bate războiul la poartă… Nu poți sta liniștit. Sunt vremuri istorice triste. Este o resetare mondială, dar nu știu dacă va fi mai bine pentru noi. Rusia, dacă ne uităm în istorie, a participat la fiecare reconfigurare de teritorii. A avut rol în toate războaiele. Avem un semn de întrebare pentru România, pentru că în ultima vreme situația socială de la noi s-a deteriorat foarte mult. Ne rămâne doar speranța și credința în Dumnezeu”, a declarat Marcel Pavel, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Ucraina susține că a doborât trei bombardiere rusești Su-34....
Ucraina susține că a doborât...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.