Anca Serea a avut un șoc, imediat după ce s-a trezit și a realizat că a început războiul în Ucraina. Ceea ce până ieri părea doar o amenințare s-a transformat într-o realitate dură, în fața cărora mulți au rămas muți de uimire.

Anca Serea se teme pentru viețile oamenilor

Partenera de viață a lui Adrian Sînă a transmis un mesaj emoționant, încă de la primele ore ale zilei, după ce a aflat că Rusia a atacat Ucraina și că deja sunt oameni care și-au pierdut viețile, răniți sau dispăruți. Unii dintre ei au luat decizia de a strânge câteva lucruri în mașini și să se îndrepte către alte țări care i-ar putea primi în niște momente atât de grele pentru ei.

„Bună dimineața! Deși, nu este bună deloc. Ne-am trezit cu vreo oră și ceva în urmă și stăm cu ochii ațintiți pe CNN. Ce se întâmplă, pe lângă faptul că este șocant și ne face să ne simțim mici și neputincioși, e foarte trist. Mi se pare că n-am energie să mă gândesc la nimic și să fac nimic astăzi”, a zis Anca Serea, la InstaStory.

În fața situației actuale, vedeta alături de cei dragi se simt atât de mici și neputincioși, după cum ea însăși a declarat. Este conștientă de faptul că nu are niciun fel de putere în fața acestui pericol, dar speră că va fi totul bine. Se teme, de asemenea, pentru viețile oamenilor care sunt nevoiți să treacă prin așa ceva.

„Speram să nu fim nevoiți să trăim aceste zile. Doar 180 de km despart Sighetul Marmației de prima bază militară bombardată. Nici nu știu ce să zic, e trist ce se întâmplă.”, a mai zis ea.

Este un moment trist, un moment istoric, din cauza căruia nu se poate gândi la nimic și nici energie pentru a-și concentra atenția pe alte subiecte sau situații. Un alt lucru care o îngirjorează este faptul că sunt doar 180 de km care despart Sighetul Marmației de prima bază militară bombardată.

Citeste si:
Ucraina susține că a doborât trei bombardiere rusești Su-34....
Ucraina susține că a doborât...

„Foarte trist. Și va fi și mai rău. Din păcate, cu toții suntem, cumva, răspunzători. Oamenii au luat-o razna în ultimii ani. Fiecare se gândește numai la el, cum să mănânce mai mult, cum să se îmbuibe mai mult cu de toate. Nimeni nu se mai gândește că lucrurile se pot schimba într-o fracțiune de secundă. Nimeni nu se mai gândește la istorie, la ceea ce s-a întâmplat cu primele două războaie și cât de ușor s-au declanșat. Toată lumea e preocupată de cu totul altele chestii, ignorând istoria. Mare greșeală.”, se arată în mesajul distribuit de vedetă, pe Instagram.

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.