Ultimele luni din viața lui Laurențiu Reghecampf și a Anamariei Prodan au fost unele extrem de agitate, mai ales din cauza divorțului. Anrtenorul a fost cel care și-a dorit să pună capăt acestei relații, fiind de părere că lucrurile nu mai funcționau oricum de foarte mult timp și că ar fi trebuit să ia de mai demult această decizie.

Anamaria Prodan, moment de sinceritate

În timp ce el a făcut aceste confesiuni, dar și multe altele în podcast-ul moderat de către Cătălin Măruță, Anamaria Prodan este de părere că toate lucrurile pe care le-a făcut și toate hotărârile pe care le-a luat în ultimul timp au fost influențate de către actuala lui parteneră de viață. Mai mult de atât, impresara a făcut o serie de acuzații grave la adresa acestuia, precum că i-ar fi furat mai multe obiecte de valoare din casă.

În ciuda a tot ceea ce s-a petrecut, ea vrea să îl lase liber, cu condiția ca acesta să nu rămână cu banii munciți de ea sau cu cei pe care i-au câștigat împreună. Impresara a recunoscut și că încă îș mai iubește pe fostul ei soț, dar nu de cel care a devenit de câteva luni, ci de bărbatul cu care a trăit ani de zile și alături de care are și un copil.

Situația dintre cei doi a devenit și mai complicată, după ce antrenorul și-a exprimat punctul de vedere în fața lumii și, desigur, după ce i-a dat replica fostei sale partenere.

„Da, îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf. Dar nu iubesc tot ce vede astăzi toată România. Am pus pe Insta o factură cu un ceas pe care el l-a vândut pe un sfert din bani.

Astăzi ceasul ăla valorează triplu…păi e normal? Într-o familie, să faci transferuri direct din conturile familiei tale, în contul amantei, care în următoarele 10 minute te înjură că i-ai dat prea puțin…Cum să ne mai uităm la tine în casă? Tu să fii prins ca ultimul om de pe stradă, să nu ții cont că ai un nume de apărat, o demnitate…Să te înregistreze lumea beat peste tot”, a declarat Anamaria Prodan, pentru „Acces Direct”.

Citeste si:
Rona Hartner a fost înmormântată astăzi. Aurel Pădureanu,...
Rona Hartner a fost...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Februarie 2022 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.