Anamaria Prodan a urmărit și ea, așa cum era de așteptat, primul podcast al fostului ei partener de viață. Laurențiu Reghecampf a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a spune pentru „Acasă la Măruță” și partea lui de poveste, având în vedere că impresara a dat o mulțime de declarații până acum despre divorț, dar și despre situațiile dintre ei.

Anamaria Prodan, reacție dură după ce a urmărit podcast-ul

Declarațiile lui Laurențiu Reghecampf nu au trecut neobservate nici de către femeia căreia i-a fost alături aproape 15 ani. Antrenorul a vorbit despre căsnicia cu Anamaria Prodan care nu mai mergea de ani buni și de care se pare că a tras atât de mult cât a putut. În plus, a oferit informații și despre acuzațiile pe care ea i le-a adus public și despre care nu a mai vorbit până.

Așa cum era de așteptat, în doar câteva ore, filmarea respectivă a ajuns să facă peste un milion de vizualizări și să se situeze pe primul loc în Trending. Fosta parteneră de viață a antrenorului nu s-a putut abține să nu se ia de moderatorul podcast-ului, spunându-i acestuia și cum anume s-ar fi comportat ea, dacă l-ar fi avut invitat pe Reghe.

„Măruță nu a zis nimic, că s-a bucurat că i-a venit. Păi eu îl băteam pe ăsta cu cuvintele lui. Dacă aveam un podcast, îl făceam să sară pe geam de la podcast”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

Vedeta a spus că partenerul de viață al Corinei Caciuc minte în tot ceea ce a declarat și că în ceea ce privește reînnoirea jurămintelor are dovada că așa a fost.

„Deci nu se poate așa ceva. Cât tupeu să aibă un om pe lumea asta? Ia Cristi, te rog frumos, imaginile de la nuntă și ia vezi cum cânta de îl dureau rinichii, cum îmi cânta din toate florile din lume, doar pe tine te-am ales și cum țipa pe acolo pe lângă Bahmuțeanca”, a mai spus Anamaria Prodan, conform aceleiași surse.

Citeste si:
Cătălin Măruță dezminte zvonurile despre presupusa datorie la stat:...
Cătălin Măruță dezminte...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.