Un lucru este clar pentru toată lumea, încă de când Andreea Tonciu era la Survivor România și anume faptul că ea și Emil Rengle nu s-au înțeles deloc bine. Bruneta nu a fost niciodată de acord cu atituidinea fostului ei coleg de echipă și nici el nu a avut-o prea tare la suflet, astfel că între cei doi au existat mereu discuții aprinse. 

Andreea Tonciu a luat atitudine

Nici după plecarea sa din Republica Dominicană, Andreea Tonciu nu se oprește din a face afirmații dure despre Emil Rengle. De data aceasta, fosta asistentă TV a fost enervată la culme de felul în are Fainmosul a vorbit despre colegul lui CRBL, dar și despre Relu Pănescu din echipa adversă. Aceștia se află în exil, iar dansatorul se bucură de lucrul acesta, fiind de părere că este mediul perfect pentru colegul lui.

Mai mult de atât, Rengle a făcut chiar și o glumă la adresa celor doi nominalizați pentru a merge în exil făcând referire la vârsta lor. Acesta a afirmat că s-ar putea numea azil, nu exil având în vedere ce concurenți se află pe insulă. Ei bine, Andreeea Tonciu nu a putut fi de acord cu una ca asta, așa că invitată fiind în emsiunea pe care o moderează Zanni l-a desființat pe rivalul ei din concurs, a cărui reacție i-a lăsat un gust amar.

„Nu mi se pare că CRBL este atât de bun sportiv încât să rămână acolo. Eu trimiteam un om cu care nu mă înțelegeam.Rengle are un comportament oribil. Nu vreau să mai vorbesc despre maimuțoiul acesta, care vorbește în primul rând urât despre niște bătrâni. El cum o să ajungă? A jignit niște oameni. Bunici, n-are bunici. Să îi fie rușine. Pentru mine ăsta nu e om, este o javră.Despre lătura asta, care știe să comenteze și doar să dea din buci, nu am cum, fratele meu, să vorbesc frumos. Îl detest”, a zis Andreea Tonciu, la Extrashow.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.