Emisiunea Survivor România îi pune pe concurenții ambelor echipe în niște situații total neașteptate pentru care niciunul dintre ei nu era pregătit psihic. Ei bine, cel mai rapid concurent al fiecărei echipe a avut dreptul de a alege câte un coleg pentru a-l trimite în exil. Astfel, cei care au ajuns pe insula respectivă au fost Relu Pănescu și CRLB, șocați totodată de alegerile colegelor care i-au nominalizat.

Insula Exilului, o provocare imensă pentru concurenți

Prezentatorul emisiunii a ținut să precizeze încă de la bun început faptul că ei vor sta împreună pe Insula Exilului, dar vor avea mâncare doar dacă vor vrea colegii lor să o împartă cu ei. Totodată, acesta a spus că ei nu vor avea dreptul să participe la celelate jocuri rămase din săptămâna respectivă.

”Un Faimos și un Războinic vor sta împreună pe Insula Exilului. Cei doi nu vor avea mâncare decât în situația în care triburile decid să împartă. Cei doi nu vor participa la jocurile rămase”, a fost anunțul lui Daniel Pavel, la Consiliu.

Relu Pănescu și CRBL s-au apropiat destul de tare în primele ore petrecute acolo, dar au trăit împreună și o mare dezamăgire pentru care au cerut explicații în cadrul Consiliului de nominalizare. În timp ce artistul a primit mâncare și câteva lucruri personale din tabără, colegul lui de exil nu a primit nici măcar o bucată de cocos.

Colegii lui nu i-au trimis partea lui de mâncare, reușind astfel să dezamăgească pe toată lumea prezentă, dar și pe cei din fața micilor ecrane. În cadrul Consiliului, în care au avut dreptul la replică, CRBL a sărit în apărarea Războinicului.

„Nu vă e rușine să nu-i trimiteți porția lui de mâncare, mă?”, a zis CRBL.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.