Laurențiu Reghecampf a ieși, în sfârșit, în fața lumii și a vorbit despre situația dintre el și Anamaria Prodan. Divorțul celor doi este un subiect de discuție pentru multă lume de câteva luni bune, dar nimeni nu a ascultat și părerea antrenorului până în clipa de față.

Laurențiu Reghecamp, despre procesul de divorț

În ultimii ani, Laurențiu Reghecampf a simțit că relația lui Anamaria Prodan se îndrepta în direcția greșită, iar el nu se mai simțea fericit și împlinit alături de ea. Astfel, după o perioadă în care a suportat să trăiască alături de o femeie față de care nu mai avea sentimente și pe care nu o mai vedea la fel ca la început, a decis să divorțeze, veste pe care impresara nu a primit-o deloc bine și de pe urma căreia a izbucnit un întreg scandal.

Antrenorul a preferat să pună capăt căsniciei, în loc să aibă mereu parte de evenimente nefericite în familie. Problemele pe care le-au întâmpinat în ultimii ani l-au făcut pe acesta să realizeze că nu merită să meargă mai departe pe acest drum, ci mai degrabă are nevoie de o mare schimbare în viața sa.

"De ce s-a terminat? S-a terminat că s-a terminat. Au fost anumite situații în viața noastră, iar eu am considerat că este mai bine să punem stop, decât să stăm să avem parte de evenimente neplăcute în familie. În ultimii ani am avut anumite probleme pe care am încercat să le trecem încet, încet.

Dar nu s-a putut. În momentul în care nu mai este armonie, când nu mai este iubire, când nu mai sunt lucrurile așa cum ar trebui să fie și intervin momentele de ceartă, de stres, copii sunt mari, înțeleg absolut orice gest pe care îl faci, este dificil. Mai ales că eu în ultimii patru ani de zile mi-am petrecut foarte mult timp cu Bebe și Luca în Emirate. Ei au stat cu mine zi de zi. Și Anamaria venea când avea timp, pentru că a avut anumite evenimente în viața ei.", a declarat Laurențiu Reghecampf, în podcast-ul „Acasă la Măruță”.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Crede că atunci când nu mai există iubire și armonie, nu are rost ca două persoane să se mai străduiască să rămână împreună. Astfel, recent ar fi trebuit să aibă loc prima înfățișare la proces, dar a fost amânată, iar în cadrul podcast-ului moderat de Cătălin Măruță, acesta a spus și cum anume s-a ajuns în această situație din care speră să iasă cât mai repede cu putință.

"S-a amânat primul termen din cauză faptului că avocații ei au avut Covid. Avem termen în aprilie și sper să se termine cât mai repede. La urma urmei este vorba doar de un divorț.", a mai povestit antrenorul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.