Anamaria Prodan a urmărit și ea cu mare interes podcastul postat de către Cătălin Măruță care îl are ca invitat pe fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf. Așa cum era de așteptat, acesta a vorbit și despre căsnicia lor care nu a mai mers, despre impresară și despre cele mai importante lucruri pe care și ea le-a adus în discuție în interviurile sale, dar și despre actuala lui parteneră de viață.

Anamaria Prodan a avut și ea un cuvânt de zis

Aparent, printre oamenii care au urmărit cu sufletul la gură filmarea respectivă s-a aflat și fosta parteneră a antrenorului, care s-a enervat extrem de tare mai ales în ceea ce privește afirmațiile pe care Laurențiu Reghecampf le-a făcut despre cele două fiice pe care impresara le are din prima căsnicie, Sarah și Rebecca.

Vedetei nu îi vine să creadă că a avut curajul de povesti toate acele lucruri în fața atât de multor oameni. I se pare ireal faptul că el a afirmat că din primii lui bani câștigați le-a cumpărat fetelor un apartament scump în București și nu s-a putut abține să nu facă o postare despre acest subiect pe contul ei oficial de Instagram.

Anamaria Prodan i-a transmis actualului partener de viață al Corinei Caciuc faptul că ar merita să ajungă în iad pentru tot ceea ce a făcut și pentru tot ceea ce a spus.

“Șarlă de om. Erau copiii tăi, golanule! Tu meriți să mergi direct în iad. Cum să vorbești, măi golanule, că ai dat bani copiilor? Ce au scăpat printre degete prostituatele, le dădeai. De doi ani ești mort de foame și t*****e îți dau cu porția să-ți iei un corn. Te târâi în fața fetelor să te ierte.”, a scris Anamaria Prodan, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.