Unul dintre cele mai așteptate podcast-uri din ultima vreme a fost cu siguranță cel postat de Cătălin Măruță, în urmă cu doar câteva ore, în care are ca invitat pe Laurențiu Reghecampf. Filmarea respectivă are deja peste 500 de mii de vizualizări, iar numărul lor continuă să crească. 

Reghecampf, despre numele real al fostei partenere

Multă lume voia să îl audă vorbind și pe antrenor, pentru că doar Anamaria Prodan a ieșit până acum în față cu declarații. Acesta a făcut multe mărturisiri șocante, iar una dintre acestea este legată și de numele pe care impresara îl are, de fapt, în buletin. Deși toată lumea o numește Prodan, se pare că în buletin are trecut numele Anamaria Reghecampf, iar când el a cunoscut-o se numea Anamaria Ionela Dumitrescu.

Antrenorul este de părere că până să o întâlnească pe Corina nu a avut deloc noroc la femei și și-a amintit și de Mariana, mama primului său copil care a făcut, de asemenea, o serie de declarații dure la adresa lui, dar cu care momentan se înțelege bine.

„În buletin o cheamă Anamaria Reghecampf. Nu Prodan. Anamaria Ionela Dumitrescu. Așa o chema atunci când eu am cunoscut-o. Am avut un noroc de femei…Îmi aduc aminte și de Mariana…Acum avem o relație frumoasă, bazată pe respect.” a declarat antrenorul în podcast-ul „Acasă la Măruță”.

În plus, fostul partener de viață al Anamariei Prodan a specificat faptul că nu a vrut să facă nunta aceea din vară, care a fost o reînnoire a jurămintelor, doar că ea l-a pus într-o ipostază în care nu a mai avut de ales. Ei bine, se pare că impresara a aranjat totul după bunul plac, fără ca măcar să îl întrebe, iar în ziua respectivă, s-a trezit cu sute de invitați și cu televiziunea, moment în care a decis să îi facă pe plac, deși ambii știau că lucrurile între ei nu mai funcționau deloc.

„Nu trebuia să fac lucrul acesta. I-am zis că nu are cum să facă o asemenea țigănie fără să mă întrebe pe mine. Ea a făcut lucrul acesta premeditat, să mă aibă cumva la mână.
I-am zis că nu e normal ce face. I-am zis că nu mai avem nimic, vine Poliția, vine salvarea…ne certăm și atât. Am chemat oamenii, am mers la biserică, m-am trezit cu televiziuni.”,
a mai zis el.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Februarie 2022 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.