Laurențiu Reghecampf a acceptat invitația lui Cătălin Măruță a de participa la podcast-ul pe care acesta îl găzduiește pe YouTube, spre surprinderea tuturor. Foarte mulți oameni au urmărit în premieră videoclipul respectiv și au așteptat cu sufletul la gură să audă și partea lui de poveste, pentru că până acum doar fosta lui parteneră de viață a dat declarații despre cele petrecute între ei. 

Mii de oameni au așteptat să audă și părerea lui Reghe

La un moment dat, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre momentele în care Anamaria Prodan s-a pozat în diverse ipostaze. Antrenorul a fost deranjat de apariția acelor imagini și chiar i-a atras atenția, doar că impresarei nu i-a păsat deloc de acest aspect, nici măcar în clipa în care au intervenit copiii ei.

„Am avut o discuție cu ea. La un antrenament, m-a chemat președintele clubului și postase Anamaria o poză din piscină aproape dezbrăcată, iar în spatele ei era Burj Al Arab. Mi-a zis președintele că Burj Al Arab e un simbol, să o rog pe Anamaria să nu mai facă poze dezbrăcată. I-am zis că omul acela mi-a zis ceva, dar o să avem de suferit. M-a deranjat că și-a făcut poza dezbrăcată la oglindă. I-am zis: <>. Și fetele i-au zis asta. Suferi de ceva? Nu ai ce-ți trebuie? Cu ce te ajută? Câștigi ceva? Ai semnat vreun contract în care să te pozezi goală în oglindă? Și Bebe îi zicea…”, a povestit Laurențiu Reghecampf, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Despre actuala lui parteneră de viață a vorbit extrem de frumos și s-a bucurat foarte tare pentru faptul că ea nu a intrat în jocul fostei sale soții. În plus, i-a plăcut la ea și faptul că nu i-a păsat niciodată cine este el, ci li l-a iubit sincer. S-a declarat un bărbat fericit și a spus că speră ca și Anamaria Prodan să își găsească fericirea.

Nu a reușit să înțeleagă de ce fosta soție face toate lucrurile acestea, îl șantajează și vorbește urât despre el în toate interviurile, când știe că el este cel care i-ar putea face rău imediat, dacă și-ar dori. Cel mai mult s-a enervat, în momentul în care vedeta a afirmat că nu și-a mai văzut fiul de an, când el nu face altceva decât să îl protejeze și să nu mai sufere din cauza situațiilor dintre ei.

Citeste si:
România va cumpăra 32 de avioane F-35, valoarea contractului...
România va cumpăra 32 de...

„Corina este o fată sinceră, căpoasă. Nu a ținut cont nicio secundă că sunt Reghecampf. Nu a avut nicio problemă să-și ia o plasă și să plece. Nici măcar în secunda asta nu îmi cere Corina să divorțez. I-am zis că vreau să fie afară din subiectul acesta. Mi-am dorit mult să nu fie implicați copiii. Știu că Bebe suferă, eu îl cunosc mai bine decât Anamaria Prodan. 5 din 13 ani eu am dormit cu Bebe seară de seară în pat. Eu sufăr, nu mi-e ușor să văd că Anamaria spune că nu mi-am văzut copilul de un an. Eu evit să-i fac rău, evit să-l implic în niște chestii care-l fac să sufere. Aș putea foarte simplu să-i fac rău Anamariei Prodan în două secunde. Să-i fac procese. Ea mă șantajează. Da, am fost cu o femeie, ok. Uită-te la tine, în primul rând! Vezi dacă ai fost tu cea mai corectă. Ai făcut tu lucrurile bine în relația cu mine și eu am greșit mereu? Nu înțeleg de ce face acum circul acesta.”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf.

Citeste si:
Cum a început povestea de iubire dintre Gina Pistol și Smiley: „Așa...
Cum a început povestea de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Februarie 2022 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.