În ultima vreme, Anamaria Prodan a fost criticată de oameni, în secțiunea de comentarii, că degeaba are o avere, pentru că va rămâme cu banii și cu nimic altceva. Alții au vrut să îi transmită că nici măcar sumele de bani și cadourile scumpe nu au ajutat-o să îl țină aproape pe bărbatul pe care l-a iubit.

Anamaria Prodan: „Câinii latră, ursul trece

Citind toate acestea, fosta partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf a ținut să își ia apărarea și a dat de înțeles că deși persoanele din jurul ei spun toate aceste lucruri despre ea, își vede mai departe de ea, de cariera pe care o are și face banii la care unii nici măcar nu îndrăznesc să viseze.

Mai mult de atât, a acordat și un interviu în care a specificat că își dorește ca lumea să o felicite pentru tot ceea ce a reușit să facă în lumea fotbalului românesc și în rest să o lase în pace. Impresara consideră că nu doar banii o definesc, ci pe lângă aceștia rămâne cu faima, transferurile pe care le-a făcut și cu respectul jucătorilor, care este în mod clar important pentru ea.

Anamaria Prodan este mândră de tot ceea ce a reușit să facă până la vârsta aceasta, indiferent de ceea ce ar crede oamenii despre ea și de comentariile negative pe care le-a primit, mai ales în ultimele luni.

„Câinii latră, ursul trece. În cazul meu ursul latră, câinii trec! Eu rămân cu faima, cu transferurile, cu respectul jucătorilor și cu banii! Restul cu ce? Merit doar atât: ”Felicitări doamna Anamaria Prodan pentru tot ce faceți pentru fotbalul românesc și pentru jucătorii români”. Recunoștința e boală grea la noi! Concluzia? Sunt un MiG-19 pentru toți”, a declarat Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.