Într-una dintre cele mai recente ediții ale emisiunii Survivor România, discuția purtată de Emil Rengle și Alex Delea le-a atras atenția celor de acasă. Dansatorul a dat de înțeles că ar avea o atracție pentru rivalul lui, iar partea aceea din emisiune a devenit virală și pe TikTok.

Emil Rengle le-a dat de gândit celor de acasă

Cei mai mulți sunt de părere că fostul câștigător al emisiunii „Românii au Talent” a pus ochii pe Alex Delea încă de la început, doar că a așteptat momentul potrivit pentru a-i spune acest lucru. În secțiunea de comentarii, alții au spus că este clar faptul că au fost doar niște glume pe care concurenții le-au făcut unul la adresa celuilalt și că oamenii iau lucrurile mult prea în serios.

Ei bine, Cătălin Zmărăndescu nu îl are la suflet pe Emil Rengle, dar nu este un secret pentru nimeni, mai ales că au purtat în repetate rânduri multe discuții aprinse și nu s-a putut abține să nu intervină și el în conversație lui Emil cu Alex. Fostul luptător a vrut să scoată în evidență faptul că dansatorul îl place pe Războinic, dar mulți sunt și de aici de părere că a spus-o în spirit de glumă, pentru amuzamentul colegilor.

„Simpaticule, sper ca atunci când se face marea unire, să fii și tu, ca să ne unim. Îmi doresc marea unire”, i-a zis Emil Rengle lui Alex Delea.

„Te place, asta este, te place. Te dorește. E periculos ăsta micu, ai grijă”, a zis Cătălin Zmărăndescu.

Emil Rengle a fost asumat și și-a recunoscut orientarea sexuală, acum ceva timp, fiind apreciat pentru lucrul acesta de către oamenii care îl urmăresc încă de la începuturile carierei sale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Februarie 2022 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.