Marian Drăgulescu este cel mai nou membru al echipeI Faimoșilor. Acesta nici nu a intrat bine în concurs că deja a adus puncte pentru echipa sa, dar și aprecieri din partea unora dintre concurenți. Se pare că acesta nu se teme de probe, de condițiile în care va dormi, ci are o mare frică legată de faptul că va fi nevoit să stea nemâncat zile la rând. 

Care e cea mai mare provocare pentru fostul gimnast

Imediat dupa intrarea acestuia în concurs, fratele lui a mers în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță și a vorbit despre plecarea sportivului în Republica Dominicană, dar și despre care este cea mai mare provocare penturu el. Fratele fostului gimnast are mare încredere în Faimos și crede că va rezista tot mai mult în concurs, dar că va da o luptă mare cu foamea.

Ca oricare concurent al acestei emisiuni, Marian Drăgulescu vrea să își depășească limitele, să dea tot ceea ce are mai bun, să aducă puncte pentru echipă și se bucure alături de colegii lui de recompsensele puse la bătaie. Din nefericire, de la intrarea lui în concurs, Faimoșii nu au reușit să câștige probele respective, așa că a văzut din prima cât de greu este să trăiești fără mâncare, dar și fără un acoperiș sigur deasupra capului.

Marian Drăgulesc iubește mâncarea, iar George a mărturisit că a sta fără mâncare este cea mai grea încercare pentru fratele său.

“Eu cred că asta e cea mai mare provocare pentru el, cea mai mare încercare. Nu competiția, nu toate jocurile pe care le au acolo sau disensiunile dintre ei, dar mâncarea este, cu adevărat, o problemă mare pentru el.”, a spus fratele Faimosului, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.