Theo Rose le-a făcut o dezvăluire fanilor ei pe Instagram, care pentru ea este extrem de importantă și pe care nu a vrut neapărat să o facă. De ce anume? Ei bine, pentru că artista se temea de faptul că ar putea ji judecată de către cei care o urmăresc și că unii dintre aceștia ar fi spus despre ea că este o persoană fițoasă.

Theo Rose, moment de sinceritate pe Instagram

În ultimul an, Theo Rose a devenit una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Vedeta a reușit să lanseze o mulțime de piese care au ajuns imediat la inimile celor care îi ascultă muzica, dar și în topurile muzicale de la noi din țară. Ea a colaborat cu o mulțime de cântăreți până a ajunge unde este acum, iar acum alți artiști ar da orice să lanseze o piesă alături de ea.

Având un succes imens, artista se teme să le povestească fanilor anumite lucruri despre ea, doar de teama de nu fi judecată de către aceștia. Recent, ea și-a făcut curaj și le-a făcut tuturor celor care o urmăresc o dezvăluire de zile mari.

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Theo Rose spunea, în urmă cu câteva zile, că ar vrea să se tundă puțin, deoarece îi este tot mai greu să aibă grijă de părul ei, dar la câteva zile distanță și-a dat seama că nu aceasta este, de fapt, soluția. Cântăreața a decis să se spele pe cap doar la salon de acum înainte, pentru a-i fi mult ușor.

„M-am hotarat! Nu ma mai spal pe cap acasa. A ajuns sa fie un chin sa fac asta singura, pentru ca timp de vreo 2 ani mi-am spalat parul aproape zilnic. Nu ma indur sa il tund… il iubesc. E asa de cand eram copil. Dar cand se acumuleaza oboseala, stres, nervi si cand ajungi acasa, stii ca urmeaza sa petreci 2 ore la spalat si uscat… te apuca toate crizele.
M-am gandit mult daca sa va spun asta… n-am vrut sa credeti ca-s fitoasa.
Da’ mai bine fitzoasa, decat căpiată😂”,
a scris Theo Rose, pe Instagram.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.