Otilia Bilionera și Laura Giurcanu nu au o relație foarte bună în cadrul competiției Survivor România, iar acest lucru este clar chiar și pentru cei din fața micilor ecrane. Blondina a profitat de faptul că a câștigat colanul de imunitate personală și a nomimalizat-o pentru eliminare pe rivala sa, care nu se aștepta să își audă numele, dar care a fost salvată de votul celor de acasă.

Andreea Tonciu a luat foc

Laurei Giurcanu nu i-a luat prea mult să se gândească pe cine ar vrea să elimine din concurs. Vedeta a ales-o pe Otilia, pe motiv că Faimoasa nu face nimic, fără a avea o confirmare din partea celorlalți. În plus, o consideră o persoană mult prea sensibilă, care se plânge mult prea mult și care are și niște probleme de sănătate care s-ar putea agrava în cadrul emisiunii.

“Nu mă așteptam la votul Laurei, având în vedere că suntem puține fete. Chiar mi-am rupt genunchii în ultima săptămână pe traseu. Ce să zic, eu sunt feministă și se pare că Laura nu e așa. Nu am cuvinte, nu știu ce să zic mai mult de atât. Chiar nu mă așteptam la nominalizare. Eu nu aș fi votat-o, eu nu am votat nicio femeie până acum. Sunt foarte confuză pentru că sunt și puțin șocată de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă pricep să îmi fac reclamă, să mă descriu. O să las publicul să decidă dacă merit să fiu aici sau nu.”, a mărturisit Otilia, la Survivor.

Văzând aceste scene din fața micilor ecrane, Andreea Tonciu nu s-a putut abține să nu facă o serie de afirmații despre fostele sale colege, care după părerea ei se ceartă din cauza lui Tj Miles. Bruneta a vrut să ajute la demascarea lor și a afirmat că Laura Giurcanu este, de fapt, geloasă pe Otilia, iar acest lucru explică și nominalizarea sa.

“Laura e geloasă pe Otilia că s-a dat la ea Tj Miles! Las’ că le demasc eu pe toate.”, a transmis Andreea Tonciu, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.