După ce Alexandra Stan a divorțat de Emanuel Necatu după doar câteva luni de căsnicie, vedeta își găsise liniștea în brațele unui alt bărbat și anume Alex Parker. Relația lor părea să funcționeze bine, iar cei doi îndrăgostiți erau foarte fericiți unul în prezența celuilalt, dar cu toate acestea nu a fost de durată. De ce? Ei bine, a explicat chiar tânărul într-un interviu pe care l-a acordat recent. 

Alex Parker, despre relația cu Alexandra Stan

Timp de aproximativ cinci luni, Alex Parker și Alexandra Stan au avut o relație frumoasă pe care au încercat să o țină ascunsă de ochii lumii. Mulți dintre fanii blondinei au fost de părere că artista s-a folosit de el, doar pentru a trece mai ușor peste divorț. Ei bine, recent, el a acordat un interviu sincer în care a vorbit despre participarea sa la Eurovision, dar și despre relația încheiată în luna decembrie.

Mai mult de atât, Alex Parker a fost acuzat de multă lume că s-a cuplat cu Alexandra Stan, doar pentru a avea parte de și mai multă susținere în cadrul concursului, dar el s-a apărat așa cum a știut el mai bine, scoțând în evidență faptul că sunt două lucruri total diferite.

“E cam imposibil să legi relația de concurs, pentru că nu se sincronizează. Concursul a apărut la două-trei luni după, nu este available chestia asta!”, a declarat Alex Parker, pentur cancan.ro.

În ceea ce privește relația cu Alexandra Stan, producătorul muzical a precizat că lucrurile au funcționat foarte bine între ei, doar că au viziune diferite mai ales în ceea ce privește carierele lor, iar el se va muta în Los Angeles cât mai curând posibil. Cântăreața nu ar putea să îl însoțească, fiindcă are multe concerte în Europa și alte lucruri de făcut.


“Noi suntem prieteni de foarte mult timp și cred că a funcționat totul, efectiv avem viziuni diferite, mai ales că suntem amândoi foarte incisivi pe carieră. “Noi suntem prieteni de foarte mult timp și cred că a funcționat totul, efectiv avem viziuni diferite, mai ales că suntem amândoi foarte incisivi pe carieră.

Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...

Eu o să mă mut în Los Angeles, ea are treabă prin Europa și concerte, adică pur și simplu ne-am apropiat pentru că am simțit și ne-am depărtat pentru că iarăși am simțit, dar în continuare vorbim și ea e o fată super-mișto, și unul dintre artiștii din România care au ridicat steagul cel mai sus și suntem super-fericiți cum suntem acum!”, a mai zis el, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.