Ana Dobrovie a ajuns în țară de câteva zile și a fost invitată în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV. Fosta concurentă de la Survivor România a vorbit despre întregul ei parcurs în competiție, dar și despre conflictul pe care l-a avut cu Cătălin Zmărăndescu. Aceștia și-au adresat cuvinte dure, motiv pentru care au fost și taxați. 

Ana Dobrovie, despre cearta cu Zmărăndescu

Ana Dobrovie a ținut să lămurească întreaga situație spunând clar că nu l-a înjurat pe Cătălin Zmărăndescu de familie. Mai mult de atât, având în vedere că este mult mai în vârstă decât ea, blondina consideră că nu ar fi trebuit să se coboare la nivelul ei, ci să acționeze matur, mai ales că a adus în discuție faptul că are copii de vârsta ei.

Fosta concurentă de la Survivor România a ținut să mai precizeze că în momentul în care are dreptate și se enervează, se zbate din toate încheieturile să demonstreze lucrul acesta și fix așa s-a întâmplat și în ziua în care s-a certat cu luptătorul. Ana Dobrovie este, de asemenea, conștientă de faptul că oamenii au taxat-o pentru atitudinea ea și de aceea nici nu a primit voturi din partea lor.

„Chiar nu l-am înjurat de familie. Mi-a zis ceva de genul: ‘Nu ți-e rușine că am copii cât tine de mari?’. Eu i-am zis că tocmai pentru că este o persoană matură, nu ar trebui să se coboare la nivelul meu, pentru că tocmai ce a zis că are copii cât mine.

Eram super agresivă. Eu când am dreptate și mă enervez, mă zbat din toate încheieturile. Și lumea de aia prinde necaz pe mine și nu mă suportă, că sunt prea expresivă și prea cu patos. Eu când mă cert, mă cert.

Eu mă aprind pe moment și după aceea uit de certuri. Nu știu dacă aș fi procedat altfel. Lumea m-a taxat din cauza gurii mele mari. Din ce am citit acum pe internet, lumea s-a luat de mine datorită aspectului meu fizic sau a implantului meu mamar. Aceste operații sunt încă un subiect tabu. La probele de forță mi-a fost și mie frică, am fost și lovită în sânul drept.”, a declarat Ana Dobrovie, la Pro TV.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Deși nu era foarte, foarte bună din punct de vedere sportiv, fosta Războinică este de părere că ar mai fi avut multe lucruri de demonstrat și consideră că odată cu trecerea timpului și cu acumularea de experiență, ar fi devenit și mult mai rapidă. SIngura problemă pe care a avut-o a fost legată de silicoane. Blondina se temea de fiecare dată să nu i se întâmple ceva, dar din fericire nu au existat complicații în acest sens.

„Mă așteptam să fie greu, dar nu atât de greu. Când ne-am găsit pe insulă mi-am dat seama ce înseamnă, din cauza foamei, frigului. E cald ziua, dar noaptea e foarte frig. Mă vedeam câștigătoare, eu eram cu legea atracției. Am exagerat. Am ieșit prima din echipa mea. Nu pe bună dreptate. Nu sunt de acord cu colegii mei. Nu eram cea mai slabă, într-adevăr, eram cea mai lentă. Sunt mândră de mine. Puteam să fiu și mai bine. Dacă rămâneam deveneam și mai rapidă.” a mai zis ea.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.