Emil Rengle a câștigat colanul de imunitate personală, ceea ce înseamnă că în cadrul Consiliului de seara trecută a avut dreptul de a nominaliza pentru eliminare pe unul dintre colegii lui, acela fiind în mod neașteptat chiar CRBL.

CRBL, luat la rost de Emil Rengle

Emil Rengle și-a început discursul, înainte de a-l nominaliza pe CRBL, prin a spune despre acesta că este un om care a avut deja conflicte pe insulă și că alegerea lui este făcută atât din punct de vedere social, sportiv, cât și strategic, pentru a-i da o lecție colegului său de echipă. Dansatorul a vrut să fie clară situația din tabăra lor, să nu se ascundă după deget și întrega lume să afle că nu este totul doar lapte și miere.

Mai mult de atât, a spus despre CRBL că este genul de persoană care creează problemele. L-a descris, de asemenea, ca fiind o persoană egoistă și a ținut să precizeze că aceeași părere o au și colegii lui, doar că preferă să tacă în loc să dea cărțile pe față, așa că vorbește el în numele lor.

Rengle este de părere că nu este prea bun nici din punct de vedere sportiv, iar în ultima vreme nu a adus prea multe puncte echipei, iar dacă ar fi făcut-o sfaturile lui ar fi cântărit alfel în fața lui Emil Rengle.


„ CRBL devine un personaj destul de recalcitrant. Mă deranjează felul în care se comportă la traseu. Te bagă în filmul lui, care nu este un film bun. Nu-mi place filmul lui CRBL. El nu aduce puncte. Dacă ar fi un om care să aducă puncte, le-aș lua sfaturile ca atare”, a spus Emil Rengle despre CRBL.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.