După un joc strâns, în care Faimoșii și Războinicii au dat tot ceea ce au avut ei mai bun pe traseu, ziua s-a încheiat cu victoria echipei albastre. Aceștia nu doar că au câștigat proviziile în cantitate completă, dar și imunitatea punându-și astfel rivalii în situația de a se nominaliza.

Faimoșii vor mai pierde un membru

Lupta dintre ei a fost cu adevărat una pe cinste, ajungându-se chiar și la jocul de ștafetă. La final, cea mai mare responsabilitate a stat pe umerii Elenei Chiriac și a lui Marian Drăgulescu, dar și pe cei ai Ștefaniei Ștefan și ai lui Alex Delea, cei din urmă fiind și cei care s-au descurcat mai bine și au adus victoria în tabăra lor, dar și mâncarea.

Războinicii au avut parte de un consiliu liniștit și s-au bucurat de faptul că fiecare mai are o săptămănă asigurată în Republica Dominicană, datorită victoriei lor. Nu este, însă, cazul Faimoșilor care au pierdut și care au fost nevoiți să se nominalizeze.


Înaintea Consiliului de eliminare, a avut loc, ca de fiecare dată, un joc pentru imunitate personală pe care l-au câștigat Laura Giurcanu și Emil Rengle. Aceștia i-au nomalizat pentru eliminare pe Otilia Bilionera și pe CRBL. Votul colectiv a mers către Radu Itu, fiindcă el are probleme de sănătate, iar de două săptămâni nu a mai putut intra pe traseu, deci nu a mai adus niciun punct pentru echipă. În această seară, unul dintre cei trei concurenți va pleca acasă și rămâne de văzut care va fi acela. Cei mai mulți pariază pe Radu Itu, dar stau cu sufletul la gură să vadă dacă au avut sau nu dreptate.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Februarie 2022 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.