Multă lume se aștepta ca primul lucru pe care l-ar face Ruxi cu banii pe care i-a câștigat în cadrul emsiunii „Bravo, ai stil!”, dar vedeta a ținut să precizeze că nici măcar nu s-a gândit la lucrul acesta, ci și-a propus să facă multe alte lucruri cu cei 5000 de euro primiți de la Kanal D.
 

Ruxi nu își pune silicoane

Câștigătoarea acestui sezon al emsiunii de la Kanal D nu are de gând să irosească suma de bani pe care a primit-o pe niște lucruri mărunte, cum ar fi niște silicoane, de care nici măcar nu crede cu adevărat că are nevoie. Vedeta este extrem de mulțumită de felul în care arată, deși este conștientă că lumea crede despre ea că nu are bani și de aceea nu își îmbunătățește aspectul fizic.

“Cu 5000 de euro pot să-mi fac viața, pot să fac multe lucruri, nu să-mi pun două bucăți de țâțe, nu îmi trebuie! Lumea crede că eu nu mi-am pus țâțe pentru că nu am bani!”, a declarat Ruxi, pentru cancan.ro.

Recent, Ruxi a acordat un interviu în care a vorbit despre acest aspect, iar mai apoi a adus în discuție lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru ea. În cadrul concursului, cel mai tare s-a temut de Maurice Munteanu, pe motiv că el avea cele mai multe informații despre stil, dar și cel care avea curajul să spună lucrurilor pe nume de fiecare dată.

Frică i-a fost și de Tibi Clenci, despre care a afirmat că deși părea introvertit și liniștit, avea mereu niște replici pe care vedeta le asculta cu mari emoții, neștiind niciodată care vor fi în realitate următoarele lui cuvinte.

“Gândul că sper să nu mă depuncteze a fost tot timpul, la orice ținută, de la oricare, dar la început cel mai frică mi-a fost de Maurice, pentru că mi se părea că el era cel mai plin de informații, cel mai cunoscător și era și foarte “spune pe față” și zic : Mamă, o să mă distrugă!, dar mi-am dat seama că nu îmi era nicio frică, chiar îmi plăcea felul lui de a fi și cum vorbea și chiar tot ce zicea avea logică! După aia, sincer, mereu aveam emoții la Tibi, că Tibi mereu avea o părere mai excentrică și zic : “Mamă, iar, Tibi o să mă distrugă!” Și cred că cele mai mari emoții le aveam la Tibi! Eu m-am regăsit în el, că este foarte liniștit, introvertit, m-am regăsit foarte mult în el. Dar la el aveam emoții, el mereu zicea ceva diferit față de restul, găsea ceva diferit și niciodată nu puteam să anticipez ce o să zică!”, a mai zis ea.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Februarie 2022 - 05 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.