Cătălin Botezatu a oferit, în urmă cu puțin timp, un interviu în care a vorbit despre tendințele anului 2022 și le-a dat câteva sfaturi prețioase doamnelor și domnișoarelor care în acest sezon vor să fie în pas cu moda. Ce anume nu ar trebui să lipsească sub nicio formă din garderoba lor.

Cătălin Botezatu, despre moda anului 2022

Cunoscutul designer a menționat care sunt tendințele în materie de modă anul acesta. Ei bine, se poartă bleu ciel, roșu aprins și verdele pădure, dar și griul chiar și în sezonul primăvară-vară. Mai mult de atât, va mai fi la modă și stilul etno reinterpretat și se vor purta produsele din piele ecologică.

Tot Cătălin Botezatu a povestit că se vor purta, de asemenea, pantalonii mulați ușor evazați în partea de jos, oar denimul va fi și el în trend în toate formele sale. Odată ce va vor veni toamna și iarna, la modă vor fi la modă cașmirul și albul.

“Alături de acestea se mai poartă verdele pădure, bleu ciel, roșu aprins. Ciudat și contrar faptului că este sezonul primăvară vară se vor purta griurile. Stilul etno reinterpretat va fi la modă. Se poartă produse din piele ecologică, până la pantaloni mulați, ușor evazați în parte dea jos. Denimul este în trend, în toate formele lui. Pentru toamnă iarnă se va purta albul și cașmirul foarte mult”, a declarat Botezatu, pentru click.ro.

Femeile care își doresc să fie în pas cu moda trebuie să aibă în garderobă blănuri naturale, dar și tricotaje. Stofele tweed sau cele din țesătură vicuna sau alpaca sunt, de asemenea, pe listă. Sfaturile sale au fost mereu unele extrem de importante, de care doamnele și domnișoarele au ținut cont.

“O rochie neagră tip Jackie O, cu acel decolteu tip barcă, apropiată de linia corpului, care poate fi asortată cu perle. Pe timp de iarnă o putem purta cu un mantou sau o blană și vara eventual cu o șal de mătase. Nu trebuie să lipsească produsele din denim, bluze albe masculine cu manșete supradimensionate și o pălărie stilizată tip cowboy care scoate orice ținută din anonimat”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Februarie 2022 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.