Mara Bănică se consideră cea mai fericită femeie din lume, după ce a adus-o pe lume pe fiica sa. Jurnalista a avut parte de nouă luni de sarcină extrem de grele pe care le-a petrecut mai mult în casă, dar nu regretă nimic din toate acestea. Cel mai important este că fiica ei este sănătoasă și că nu au existat complicații la naștere.

Mara Bănică vrea să dea o petrecere de zile mari

Având în vedere situația generată de pandemia de coronavirus, multă lume a fost curioasă să afle când anume va avea loc botezul fiicei Marei Bănică, iar îndrăgita vedetă a dat primele declarații în acest. Donca, fiica pe care a adus-o pe lume zilele trecute, va fi botezată după Paște.

Ea și partenerul ei de viață nu au stabilit încă data marelui eveniment, dar acesta va avea loc undeva în jurul datei de 4 mai, indiferent de situația care va fi în țară. Pandemia de coronavirus nu le va sta în cale de data aceasta, iar Mara Bănică speră că vor putea da și o petrecere în cinstea fiicei lor, pentru că prietenii deja o sună și îi adresează întrebări legate de eveniment.

”Am vorbit cu preotul despre botez și cred că după Paște îl vom face. Undeva pe 4 mai, cred. Nu am stabilit încă data, dar la începutul lunii mai am vrea. Indiferent de situația pandemică, dacă se vor face petreceri sau nu, noi tot vrem să o botezăm. Totuși, sperăm să putem face și o petrecere, pentru că deja prietenii mă sună să îi chem la botez.”, a declarat Mara Bănică, pentru fanatik.ro.

În același interviu, vedeta a vorbit despre prima zi petrecută alături de fiica ei. Donca a fost păzită de ambii ei părinți, deoarece a plâns mult, nu a dormit. Aceștia și-au făcut multe griji și au crezut că așa va fi mereu, dar se pare că toate s-au schimbat mai apoi și nu au mai avut motive de îngrijorare.

Micuța se trezește o dată pe noapte, mănâncă, iar mai apo adoarme la loc, iar Mara Bănică speră ca lucrurile să nu se schimbe pe viitor.

”Prima seară a fost de neuitat. Nu a dormit deloc, cea mică a plâns, noi am păzit-o amândoi, și am crezut că așa va fi mereu. Deja ne gândeam să ne facem program, să vedem cum ne împărțim, să dormim pe rând, dar, din a doua zi, totul s-a schimbat. Avem un ursuleț care scoate sunete albe, identice cu cele din pântecul mamei, și ne ajută extraodinar de tare. De când l-am pus lângă ea, doarme continuu.

Citeste si:
Alin Oprea și Medana, primele declarații despre nuntă: „Mă simt un...
Alin Oprea și Medana, primele...

Se trezește o singură dată pe noapte, mănâncă, o schimb și înapoi la somn. Încă nu avem probleme cu colicile, eu sper să rămână lucrurile așa de relaxate ca și până acum. Este un copil minunat, un copil bun și seamănă izbitor cu soțul meu și nu pot să spun că-mi displace, pentru că e soțul meu.”, a mai spus jurnalista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Februarie 2022 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.