Emil Rengle are, la momentul actual, foarte mare încredere în el și multă lume a ajuns să îl aprecieze enorm, doar pentru faptul că a fost o persoană asumată. Cu riscul de a fi judecat de o lume întreagă, acesta și-a recunoscut orientarea sexuală. Cu toate acestea, în trecut, concurentul de la Survivor România a fost criticat aspru chiar de părinții săi.

Emil Rengle, neînțeles de mic

Emil Rengle nu este chiar cel mai iubit concurent de la Survivor România, mulți oameni nefiind de acord cu comportamentul pe care acesta îl are atât față de colegii lui, cât și față de adversari. Acesta a fost numit „șarpe” pe rețelele sociale, dar numai dansatorul știe prin câte a trecut pentru a ajunge unde este aici. Nici măcar cei de la care avea cele mai mari pretenții și anume părinții lui nu l-au înțeles.

Când era doar un copil, aceștia au vrut să îl interneze la spitalul de nebuni, dar au avut parte de o surpriză, în momentul în care au aflat că fiul lor lor se comporta în felul acela, doar pentru că ducea lipsă de atenție. Tot ce acea nevoie concurentul de la Survivor România pe atunci era atenția părinților lui care nu erau acolo pentru el, când simțea nevoia de afecțiunea lor. Era un copil normal, care voia doar iubire și nimic mai mult și, cel mai probabil, asta explică și felul în care se comportă în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Nici foștii concurenți nu au avut prea multe lucruri bune de zis despre el. Una dintre cele care i-a criticat dur atitudinea a fost Andreea Tonciu, vedeta care a purtat multe discuții în contradictoriu cu Faimosul.

”Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dădeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap. Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal’, a povestit Emil Rengle, acum ceva vreme, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.