Marian Drăgulescu este unul dintre noii concurenți de la Survivor România. Acesta a intrat în echipa Faimoșilor alături de dansatoarea Natalia Duminică în echipa Faimoșilor. Nici tribul Războinicilor nu a rămas fără noi concurenții, fiind vorba despre Oana Ciocan și Doru Răduță.

Marian Drăgulescu, primele declarații în calitate de concurent

Fostul gimnast de performanță se bucură din suflet că are ocazia să participe la acest concurs și mai ales că face din echipa Faimoșilor, pe care speră să o ajute să câștige tot mai multe puncte. Seara trecută, din nefericire pentru el, a adus un singur punct, iar tribul lui a pierdut recompensa pusă la bătaie la care fiecare concurent visa. Războinicii au avut ceva mai mult noroc, dar și putere pentru a aduce mâncarea în echipa lor.

Înainte de a intra în joc, concurenții au făcut cunoștință cu noii lor colegi, iar Marian Drăgulescu a spus și care este motivul pentru care a acceptat provocarea de a veni în Republica Dominicană. Antrenorul este de părere că aceasta este o experiență de care ai parte o dată în viață și a plecat de acasă cu gândul de a se bucura din plin de tot de ceea ce i se întâmplă.

„Am acceptat pentru că e o experiență o dată în viață și sper ca doar cei mai buni să câștige”, a declarat Marian Drăgulescu, la Survivor România.

Războinicii au avut ceva mai mult noroc, iar noii concurenți s-au descurcat de minune în prima lor zi în jungla Dominicană.

„Sunt motociclist. Sar cu parașuta din avion. Îmi place adrenalina”, a spus Doru Răduță.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.