Angela Forero este una dintre fostele concurente de la Survivor care s-a accidentat grav și care nu a mai putut continua lupta pentru supraviețuire alături de colegii ei. Răzoinica ar fi vrut să poată lupta în continuare pentru a aduce puncte și pentru recompensele puse la bătaie, dar starea de sănătate nu i-a mai permis lucrul acesta.

Angela Ferero, tristă că a părăsit concursul

Angela Ferero i-a făcut pe toți colegii ei să plângă în ultimele sale minute în cadrul competiției de la Pro TV. Războinica nu și-a putut lua la revedere de la cei alături de care a trecut prin multe momente grele fără a-i caracteriza. Are mare încredere în ei, știe că sunt niște persoane puternice și că vor face față chiar și zilelor în care nu vor avea ce să mânânce.

Recent, fosta concurentă a oferit un interviu, primul de când a părăsit concursul, unde a spus că sentimentul care o încearcă în urma eliminării sale este unul de tristețe. Plecarea din concurs din cauza unor probleme medicale nu este ceva ce lua în calcul, ar fi vrut să lupte, dar nu a fost să fie. Mai mult de atât, voia să o ducă până la capăt alături de colegii ei de care era apropiată și pe care îi îndrăgea.

“Sentimentul este de tristețe. A pleca din competiție din cauza unei leziuni fizice este ceva ce nici nu luam în calcul. Aș fi vrut să lupt. (…) Competiția Survivor mi s-a părut genială: cum poți rezista din punct de vedere fizic și psihic în condiții extreme, cum să conectezi corpul și mintea, cum să te cunoști mai mult pe tine și de ce ești capabil. Aș fi vrut să nu plec, să o duc până la capăt, să dau tot din mine.”, a declarat Angela Ferero, pentru ciao.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.