Adrian Mutu a acceptat invitația lui Codin Maticiuc de a purta o discuție cu el și cu Cosmin Natanticu în cadrul podcast-ului „La Mijloc”, spre bucuria celor care îl urmăresc încă de pe vremea când era unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai României.

Adrian Mutu, declarații neașteptate despre căsnicia sa

Fostul fotbalist s-a simțit atras de cea care acum este soția lui și prietena cea mai bună, încă de pe vremea când ea a fost desemnată Miss România. Cu toate acestea, cei doi s-au îndrăgostit mai târziu și și-au unit destinele abia în toamna anului 2017. După ce a mărturisit că fostele lui căsnicii l-au ajutat să devină bărbatul care este astăzi, antrenorul a recunoscut că acum este mult mai pregătit pentru o căsnicie față de cum era în trecut.

Adrian Mutu și Sandra Bachici trăiesc o poveste de iubire frumoasă, mult mai profundă decât toate celelalte relații pe care le-a avut el înainte de o cunoaște. E o legătură despre care fostul fotbalist spune că este situată la un alt nivel și, de asemenea, mult mai sinceră.

Având în vedere prin câte a trecut până la vârsta de 43 de ani, abia acum se poate considera un bărbat în toată regula și nu înțelege cum unii au curajul de a se numi bărbați la 20 de ani, când încă mai învață lucruri despre ei înșiși.

„Eu cred că sunt romantic. Relația pe care o am acum cu soția mea e mult mai profundă decât celelalte. E la alt nivel, e mult mai sinceră. Sunt mult mai pregătit decât am fost înainte și mai sigur pe mine ca bărbat. Eu vorbeam cu niște prieteni. Vârsta de 40 de ani la un bărbat e cea mai tare vârstă.

Când îi aud pe ăștia pe la 25 de ani că sunt bărbați… nu ai de unde să știi cum e să fii bărbat la vârsta aia. La 40 știi, pentru că fizicul te ține, te cunoști bine. Ce înseamnă înțelepciunea? Experiență. Eu n-am văzut niciunul înțelept până la 30 de ani”, a declarat Adrian Mutu, în podcast-ul lui Codin Maticiuc

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Februarie 2022 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.