Roxana Nemeș și Călin Hagima trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda diferenței de 11 ani care este între ei. Deși fosta concurentă de la Survivor România a fost trasă la răspundere în repetate rânduri pentru faptul că stă cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea, nu i-a păsat, ci și-a văzut în continuare de viața sa.

Roxana Nemeș, gata să aducă pe lume un copil

Frumoasa vedetă are planuri serioase de viitor și nu doar din punct de vedere al carierei, aceasta nefiind singura importantă pentru ea. Se pare că Roxana Nemeș își dorește din tot sufletul ei să devină mamă pentru prima dată, iar ea și partenerul ei de viață muncesc de ceva vreme în acest sens. Ea nu mai are deloc răbdare și a povestit că tot ce vrea este să fie o mamă tânără, să fie prietenă cu copilul său.

Nu doar ea își dorește să devină părinte, ci și Călin Hagima, iar ambii sunt de părere că acesta este momentul perfect pentru a face acest pas. Se pare că nu le este deloc frică de toate schimbările care vor avea loc în viața lor și nici de cele nouă luni de sarcină în care, în general, femeile se transformă total.

Cel mai probabil, imediat după ce va rămâne însărcinată, le va da vestea și urmăritorilor ei de pe social media care nu sunt deloc puțini și care sunt primii care află detalii din viața personală a vedetei.

„Noi muncim de mult timp în sensul ăsta. Nu mai am răbdare, vreau să fiu mamă tânără, să fiu prietenă cu copilul meu. E momentul perfect pentru asta. Ne dorim foarte mult să devenim părinţi”, a spus Roxana Nemeș, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Februarie 2022 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.