Apropierea dintre Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu este un subiect de discuție pentru Andreea Tonciu, care nu este de acord deloc cu felul în care se comportă sportiva, la cei 19 ani ai săi.

Mama Elena Chiriac a sărit în apărarea fiicei sale

Andreea Tonciu a criticat în repetate rânduri această apropiere dintre ei, precum și pe cea pe care a observat-o între Tj Miles și Laura Giurcanu, căreia i-a transmis că este femeie cu bărbat acasă și nu ar fi trebuit să se comporte în felul acesta. În urma acestor afirmații, mulți au sărit la gâtul brunetei spunându-i că nu este în măsură să vorbească ea despre acest subiect.

Recent, Tonciu a fost din nou invitată în platoul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV, unde a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în cea mai recentă ediție a emisiunii care a emoționat-o extrem de tare, dar a vorbit din nou despre Elena Chiriac, despre care nu a avut prea multe lucruri bune de zis.

„N-am nicio părere despre Elena. N-o cunosc pe fata asta. Doar că îmi pare că la 19 ani s-a băgat într-un grup care...

Tot nu sunt de acord cu niște chestii. Nu mi-a plăcut că, de la început, ea s-a dus și a dormit non-stop numai lângă Cătălin. Ceea ce mi se pare aberant. Om cu însurat, cu copil acasă, tu, fată de 19 ani, să dormi lângă el? Nu mi se pare corect. Am încercat să mă împrietenesc cu ea. Eu nu am respins-o.”, a spus Andreea Tonciu, la Pro TV.

La un moment dat, mama Elenei Chiriac a decis să intre în direct și să îi ia apărarea fiicei sale, care de o lună de zile luptă cu lipsa hranei și cu condițiile grele din Republica Dominicană. Femeia a spus că își cunoaște foarte bine copilul și că nu i se pare nimic greșit în comportamentul Elenei.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

„Sunt un pic tulburată. O aud și pe Andreea vorbind și eu știu că nu e rea. Știu cum e Elena. Eu îmi cunosc copilul. Eu știu ce am crescut.

În fiecare e puțină răutate, puțin din toate. Pentru mine nu e un copil rău. Faptul că este lângă Cătălin Zmărăndescu nu mi se pare că încalcă vreo lege. Nu mi se pare nimic în neregulă pentru ce face Elena. Ce am observat acolo e că toată lumea vorbește și că nimeni nu ascultă, că nu are cine. Condițiile de acolo sunt dure, noi vorbim de aici, de la confort. Dacă te apropii de cineva să te încălzești, vai, sexualitate. De mică ea a fost în gașca băieților. Întotdeauna a avut prieteni băieți.”, a povestit mama Elenei Chiriac.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.