Mama Otiliei Bilionera, concurenta de la Survivor România, o cunoaște cel mai bine pe fiica sa și știe ce efort face pentru a rezista tuturor provocărilor și presiunilor din concurs. Femeia a dat recent un interviu pentru Pro TV și a vorbit despre echipa Faimoșilor, inclusiv despre motivul pentru care nu îi are la suflet pe Emil Rengle și pe Laura Giurcanu.

Mama Otiliei, părere sinceră despre Faimoși

Otilia Bilionera este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon de Survivor România. Deși nu părea genul de femeie care să se descurce acelor condiții grele din Republica Dominicană și nici să fie prea bună din punct de vedere sportiv, cântăreața a reușit să demonstreze exact contrariul. Artista se descurcă de minune, iar pe traseu luptă cot la cot cu băieții din tribul Faimoșilor, pentru a aduce puncte echipei și, de asemenea, pentru a se putea bucura de recompensele puse la bătaie.

Oamenii apropiați ai Otiliei o urmăresc cu sufletul la gură în fiecare seară, iar mama ei deși știe că este o femeie puternică și că va da tot ce are ea mai bun, își va griji la fel ca orice părinte. Adriana Brumă a plâns, după ce a văzut cea mai recentă ediție a competiției de la Pro TV, deoarece și-a văzut fiica ajunsă cumva la capătul puterilor și fără a avea cui să îi spună ce probleme are. Faptul că nu are cine să vorbească o demoralizează pe frumoasă vedetă.

Mai mult de atât, femeia și-a dat cu părerea despre echipa din care face parte fiica sa, după ce a spus despre ea că nu este falsă și nici nu se crede superioară, așa cum au vrut alte persoane să creadă. Îi place de Elena Chiriac, despre care crede că este asumată, dar nu poate spune același lucru despre Emi, Rengle și despre Laura Giurcanu.

„Rengle nici nu a lăsat-o pe Otilia să își expună punctul de vedere. Ea s-a dus la Cătălin să aplaneze situația cu fetele, nu ceea ce zicea Rengle. Am plâns aseară la emisiune. Știu că este puternică și va lupta în continuare, este foarte ambițioasă și sensibilă. A cedat din cauza condițiilor de acolo. E normal să plângi sau să râzi.

Otilia nu este falsă, nici nu se crede superioară. În afară de CRBL și Otilia, nimeni nu s-a gândit la Zmărănescu. Cred că va reuși să se impună. De la Faimoși îmi place Elena Chiriac, e asumată, nu se bagă în bârfe. Nu îmi place de Rengle, mă enervează, el mereu se ia de toată lumea. Nici de Laura nu îmi place, nu îmi place superioritatea ei. Așa sunt unii acolo, superiori. Dar toți suntem oameni, nimeni nu este superior celuilalt. Prietenul Otiliei o susține și o așteaptă să vină acasă victorioasă”, a declarat Adriana Brumă, la Pro TV.

Citeste si:
Ada Galeș a trăit experiența vieții sale în America Express. Ce...
Ada Galeș a trăit experiența...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.