Multă lume s-a întrebat, de-a lungul timpului, de ce Delia adoră hainele largi, dar nimeni nu a primit un răspuns din partea sa până acum. Artista a dezvăluit, în sfârșit, care este motivul și, cel mai probabil, admiratorii cântăreței se așteptau la o altă explicație din partea sa.

Delia, adevărul despre hainele largi

Delia este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de la noi din țară, ceea ce înseamnă că nu are nevoie de prea multe introduceri. Vedeta s-a făcut remarcată atât prin intermediul vocii sale, cât și prin stilul vestimentar, pe care mulți au afirmat că l-a copiat de la artista internațională Billie Eilish. Multe dintre ținutele pe care Delia le-a purtat, mai ales în timpul concertelor, au semănat izbitor cu cele purtate de ea.

Hainele largi nu doar că nu lipsesc din garderoba partenerei de viață a lui Răzvan Munteanu, dar o și predomină. Cântăreața adoră să poarte haine largi, mai ales pentru faptul că sunt foarte lejere, se simte bine în ele, dar și pentru că îi place mult ca oamenii din jurul ei să se uite la ea ca la un copil, chiar dacă a împlinit deja vârsta de 40 de ani.

„Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată non-stop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil.

Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr. E o fază prin care trec. Sunt tâmpenii care mi-au rămas în cap dintotdeauna. Așa sunt la bază”, a declarat Delia în cadrul podcast-ul lui Codin Maticiuc.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.