Maria Hîngu a devenit cunoscută odată cu participarea ei la emisiunea Survivor România. Sportiva a făcut parte din echipa Războinicilor și s-a descurcat de minune, cât timp a fost în concurs, transformându-se într-o adversară de temut pentru Faimoase.

Maria Hîngu, despre cele mai grele momente de la Survivor

În urmă cu o seară, fosta concurentă a emisiunii Survivor România a fost invitată în cadrul emisiunii pe care o prezintă Zanni și unde și-a dat cu părerea despre concurenții acestui sezon, care se descurcă din ce în ce mai greu, din cauza vremii și a lipsei hranei.

Situațiile prin care au trecut foștii concurenți de la Survivor România nu sunt toate unele de care să își aducă aminte zâmbind. Recent, Maria Hîngu a povestit o întâmplare despre care nu a mai adus vorba până acum. Faptul că i-a văzut pe Faimoși plângându-se prea mult în acest sezon a determinat-o pe sportivă să spună prin ce momente de coșmar a trecut, când și-a pierdut dinții în nisip.

„Singura dată când am ajuns la spital, când am văzut orașul, a fost când mi-au căzut dinții ăștia din față. Sunt fațete, da… Nu fațete, sunt… Chiar la traseu i-am scăpat. În cocos. Mi s-au rupt noaptea și a doua zi aveam traseu. Erau Sorin cu Moro și în momentul ăla, dinții în nisip. Mi-au zis: vezi să nu îi pierzi în piscină că acolo rămân. Sorin dădea și ziceam: hai, Sorine… Când am pus dinții înapoi și mă întorc a marcat Moro. A doua zi am stat cu dinții lipiți cu gumă de mestecat”, declarat Maria Hîngu, la Extrashow.

Mai mult de atât, ea a spus că își dorește enorm ca marele câștigător al acestui sezon să fie Ionuț Popa, pentru că este pachetul complet. De la Faimoși o apreciază foarte tare pe Laura Giucanu. Maria și-a dat cu părerea și despre cei care știu că au probleme de sănătate, dar cu toate acestea acceptă să participe, cum este cazul Otiliei Bilionera.

Citeste si:
Incidentul din Polonia, luat în derâdere de propaganda rusă. „Țara...
Incidentul din Polonia, luat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.