Otiliei Bilionera îi este din ce în ce mai greu să reziste la Survivor România, iar ultimele zile au fost cele mai grele de până acum. Pe lângă faptul că se luptă cu foamea și cu dorul de cei dragi, ploaia i-a dat mari bătăi de cap vedetei căreia îi este tare frică să nu se îmbolnăvească din nou.

Otilia se simte singură pe insulă

Concurenta de la Survivor România a fost trasă la răspundere de către colegii ei pentru faptul că plânge prea mult și că este sensibilă, iar ea a încercat să le explice acestora de ce anume se comportă așa și care este, de fapt, cea mai mare frică pe care o are. În urmă cu câțiva ani, Faimoasa a avut probleme serioase cu ovarele, motiv pentru care era să își piardă viața.

Medicii din Turcia la care a apelat s-au chinuit să o salveze și se pare că i-au scos doi litri de sânge din abdomen. Gândindu-se la situațiile grele prin care a trecut și la condițiile în care trăiesc în Republica Dominicană, Otilia se teme să nu ajungă din nou la spital.

Mai mult de atât, dorul de casă și de cei dragi o macină pe Otilia, care se simte complet singură pe insulă, neavând cu cine să vorbească despre ceea ce simte sau despre problemele pe care le are.

„După ce am îndurat foarte mult frig, nu am ciorapi uscați. În baracă sunt băltoace de apă. Toată lumea știe prin ce am trecut, cu ovarele, cu hemoragia internă. Eu mă panichez. Încep să fac atacuri de panică. Am văzut moartea cu ochii. Abia m-au salvat doctorii din Turcia, la minut. Mi-au scos doi litri de sânge din abdomen”, a mărturisit Otilia, la Survivor.

„Mă simt singură aici. Mi-e dor de casă, de părinți, de oamenii cărora le pasă. Mi-e greu. Am încercat să fiu puternică. Nu ai cu cine să vorbești. Toți sunt atât de detașați, atât de individualiști. Simt nevoia să am pe cineva aproape, când am o problemă să mă ajute. Aici când spui că ai o problemă… Repede, ai venit la Survivor”, a mai zis Faimoasa.

Citeste si:
S-au împlinit 20 de ani de la moartea mamei Andreei Bănică....
S-au împlinit 20 de ani de la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Februarie 2022 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.