Fosta concurentă în echipa Faimoșilor la Survivor România, Xonia, este din nou o femeie singură. Vedeta a ieșit dintr-o relație care a durat mulți ani și a mărturisit, într-un interviu pe care l-a acordat recent, ce anume a adus la separare, dar și ce și-a propus să facă de Ziua Îndrăgostiților având în vedere că este liberă.

Xonia, gata pentru o nouă relație

Xonia a recunoscut, imediat după ce s-a întors din Republica Dominicană, că nu mai este împreună cu iubitul ei, care era stabilit în Statele Unite și cu care avea o relație de lungă durată. Vedeta a preferat să nu discute o vreme despre acest subiect, cel mai probabil până când i s-au vindecat rănile.

Blondina a fost invitată la „Vorbește Lumea”, unde a spus că ea și fostul ei partener de viață, Michael, au decis de comun acord să pună capăt poveștii lor de iubire, dar au rămas prieteni. Fosta concurentă de la Survivor este așadar o femeie liberă, iar de Ziua Îndrăgostiților nu are de gând să stea acasă, ci vrea să plece în Australia, acolo unde se află și familia ei cu care nu s-a mai văzut de o lungă perioadă de timp.

„De Valentine’s Day eu am biletul de avion să plec acasă, în Australia, să-mi văd familia și fratele, pentru că nu i-am văzut de doi ani. Nu am iubit. Momentan am decis că e mai bine să rămânem prieteni, vom vedea pe viitor.”, a spus Xonia, în cadrul emisiunii amintite.

Artista este, în ciuda celor întâmplate, gata să iubească din nou și a mărturisit cum ar trebui să fie noul ei iubit.

„În primul rând trebuie să existe chimie între cele două persoane. Trebuie să fie respect între noi, să ne apreciem, să fie iubire, stabilitate emoțională. Nu oricine poate să facă față și să fie susținător al carierei mele muzicale.”, a mai zis Fosta Faimoasă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.