Robert Niță a părăsit competiția Survivor România săptămâna trecută, după ce Faimoșii au pierdut jocul pentru imunitate și au fost nevoiți pentru a treia oară să se nominalizeze între ei. 

Cum au fost caracterizați Rengle și Tonciu

Fostul fotbalist nu mai putea continua având în vedere starea lui de sănătate și era conștient că ar fi trebuit să ajungă în România, pentru a se trata și de aceea nu a regretat atât de tare plecarea sa din Republica Dominicană. Chiar dacă nu a stat prea mult în competiție a avut ocazia să petreacă timp cu colegii lui și să își formeze o părere despre aceștia. Unii dintre cei pe care nu i-a avut deloc la inimă sunt Andreea Tonciu și Emil Rengle despre care nu a avut prea multe lucruri bune de zis, în cel mai recent interviu pe care l-a acordat.

Întrebat fiind despre tensiunile din tribul Faimoșilor, Robert Niță a fost destul de sincer în declarații și a mărturisit că mulți dintre cei aflați acolo nu au avut habar în ce s-au băgat. El a fost deranjat, de exemplu, de atitudinea pe care a avut-o Andreea Tonciu, deși la început se înțelegeau destul de bine.

„Mulți au intrat cu o strategie. Mulți n-au știut în ce se bagă și s-au trezit acolo. Vezi cazul doamnei Tonciu. Bine, ‘doamnei’ este așa, un pic ca o blasfemie sau ca o glumă, sper să o înțeleagă. Era sora mea, dar cred că între timp a afectat-o dorul de casă. Din respect pentru că este mamă și o doamnă, as ruga-o să-și vadă de lungul nasului, din motive obiective operat. Am văzut că Andreea Tonciu are mai nou cunoștințe medicale.”, a declarat Robert Niță, la Pro TV.

Când a venit vorba despre Emil Rengle, Robert Niță a zis că i se pare absurd cum tocmai el vorbește despre falsitate. În plus, se pare că Otilia se confruntă cu o răceală puternică, dar nu a dat prea multe detalii despre acest lucru.

„Nu aș vrea să o îngrijorez pe mama ei sau să-și facă probleme. Otilia este una dintre concurentele care își doresc să reușească. Otilia suferă de o cistită, o răceală caracteristică pentru doamne. Cred că a avut-o și Rengle la un moment dat. Mi-au trimis niște prieteni niște link-uri și mi se pare științifico-fantastic să vorbească Rengle despre falsitate.”, a mai zis fostul concurent de la Survivor România.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Februarie 2022 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.