Cel mai recent Consiliu de eliminare de la Survivor România i-a adus, pentru prima dată de când a început emisiunea, în atenția celor de acasă pe Războinici. Aceștia au pierdut în fața Faimoșilor, cu scorul de 09-10, Otilia fiind cea care a adus victoria pentru echipa sa. 

 

Ramona Crăciunescu vrea să demonstreze că este puternică

Concurenții au jucat jocul pentru imunitate personală, pe care l-au câștigat Alexandra Duli și Blaze, iar mai apoi au aflat cum este Consiliul de eliminare pentru pierzători. Aceștia au fost nevoiți să voteze pe cineva din echipa lor care ar trebui să plece acasă, iar cei mai mulți dintre ei au fost de părere că Ana Dobrovie este aceea, pe motiv că nu s-a adaptat, este individualistă și nu foarte bună pe plan sportiv.

O altă persoană care a fost nominalizată de către Alexandra Duli, purtătoarea colanului, a fost Ramona Crăciunescu. Războinica nu și-a mai putut stăpâni lacrimile după ce și-a auzit numele și le-a mărturisit tuturor care este adevăratul motiv pentru care a decis să participe la acest concurs.

Ei bine, tot ce își dorește ea este să își demonstreze că este o femeie puternică. Ramona a rămas singură pe lume, după ce și-a pierdut copilul și partenerul de viață într-un accident, iar acest lucru a marcat-o profund. În ceea ce privește competiția. nominalizarea primită nu a fost deloc o surpriză pentru ea.

„Mă așteptam ca Alexandra să mă voteze. Am venit în acest show să arăt că sunt puternică. Mă consider deja o supraviețuitoare. În urmă cu 4 ani am avut un accident urât.

Mi-am pierdut fetița și iubitul. Am venit să demonstrez că sunt puternică, Vreau să dau tot pe traseu. Nu mă manifest prin furie atunci când intru pe traseu. Vreau să îi demonstrez fiului meu că are o mamă puternică. Viața, chiar dacă e grea, trebuie să te ridici tot timpul cu fruntea sus și să tragi cu dinții până nu mai poți, ca să reușești”, a declarat Ramona Crăciunescu


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Februarie 2022 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.