Jocul de imunitate de la Survivor România a fost unul intens, care s-a terminat cu victoria Faimoșilor. Aceștia au avut pentru prima dată un Consiliu liniștit și i-au privit pe Războinici cum se nominalizează, dar au așteptat și cu sufletul la gură să îi audă vorbind despre problemele din tabăra lor.

Care sunt cei trei Războinici nominalizați pentru eliminare

După un joc în care au egalat de trei ori și în care s-a ajuns la ștafetă, echipa Războinicilor a pierdut iminutatea în fața Faimoșilor, Otilia Bilionera fiind cea care a reușit să aducă victoria în echipa sa. Ei bine, votul colectiv a mers către Ana Dobrovie, care era ferm convinsă că va primi toate nominalizările din partea colegilor ei. Blondina speră că va fi votată de către cei de acasă, fiindcă își dorește ca ea să fie marea câștigătoare a acestui sezon.

Alexandra Duli a fost fata din echipa albastră care a luat imunitatea personală, iar nominalizarea sa a mers către Ramona despre care a afirmat că nu o vede mereu determinată să câștige și de la care își dorește să vadă mai muiltă implicare.

„Am puține emoții, nu aș vrea să vorbesc nici eu, dar asta ne-a fost soarta. Vreau să votez această persoană, să-i dau motivație. Am văzut la jocul de azi că a avut ceva în ochi, ce i-a lipsit de mult timp. Sper să o motiveze să continue aici, să vrea să tragă aici. Ramona. Simt ca nu dă totul pe traseu, nu văd asta în ochii ei. Doar azi am văzut. Sper să aibă mai multă încredere în ea.”, a zis Alexandra Duli, în cadrul ediției de seara trecută.

Ultimul, dar nu cel din urmă Războinic în pericol de eliminare este Aurel Pănescu, votat fiind de Blaze care s-a bucurat și el de imunitatea personală. În seara aceasta, cei de acasă vor afla cine va fi eliminat, iar de săptămâna viitoare rămâne de văzut dacă tribul Războinilor se va mai înțelege atât de bine.

Citeste si:
Șerban Huidu, în pericol de moarte de mai multe ori. Cum crede că...
Șerban Huidu, în pericol de...

„N-am vrut să vorbesc deloc la consiliu, dar nu am de ales. Sunt foarte mândru că sunt în echipa Războinicilor, toți suntem forță, dar asta e un concurs. Am venit împreună și, ușor ușor, o să plecăm pe rând. E foarte greu pentru mine, dar trebuie să spun un nume. Acest nume o să fie Relu.”, a spus Blaze, la Consiliu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Februarie 2022 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.