Elena Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei de viață, dar până a ajunge să îl cunoască pe el, a avut mai multe relații. Unele dintre acestea i-au lăsat un gust amar fostei sale concurente de la Survivor care, din nefericire, a fost și înșelată.

Elena Marin, despre primul ei iubit

Elena Marin a fost una dintre cele mai puternice fete din cadrul sezonului trecut Survivor România, iar de atunci i-a crescut destul de mult și comunitatea de pe Instagram, care este curioasă să afle tot mai mult e lucruri despre ea. Deși au impresia că o cunosc, vedeta face mereu noi dezvăluiri despre ea și despre viața ei privată total neașteptate, despre care admiratorii ei nu aveau nici cea mai mică idee.

Recent, dansatoarea a oferit un interviu în care a vorbit despre primul ei iubit, la care a ținut enorm și care a dezamăgit-o extrem de tare. Acesta a înșelat-o pe fosta Faimoasă, iar acum fiind matură și privind în urmă, Elena Matei regretă un singur lucru și anume faptul că l-a iertat, iar mai apoi s-a gândit ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

În plus, vedeta a spus că pentru ea înșelat înseamnă și a te vedea cu altcineva, nu doar contact fizic. Fiind prima ei relație, nu știa cum să se comporte și nu și-a dat seama de multe lucruri, dar nu regretă nimic, pentru că astfel de experiențe au transformat-o în femeia puternică de astăzi.

„Înșelatul nu e neapărat contactul fizic. Pentru mine a înșela înseamnă inclusiv să te vezi cu o persoană. Chiar dacă nu ajungi la partea sexuală, deja înșeli persoana respectivă, iar dacă nu mai prezintă interes, e trist. De ce mai stai? Când ești în prima relație și te deschizi cu totul, când cineva greșește, zici, hai că poate e prima dată și nu și-a dat seama. L-am iertat și acum îmi pare rău. Acum nu aș mai trece peste asta”, a declarat Elena Marin, pentru wownews.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.