Ruxi a fost cea care a câștigat marele premiu al emisiunii „Bravo, ai stil!”. Influencerița s-a bucurat de coroana la care toate fetele râvneau, de titlul de „cea mai stilată femeie din România”, pe care oamenii care au votat-o cred că îl merită din plin, dar și cei 100.000 de euro puși la bătaie.

Ruxi rămâne cu 84.000 de lei

Foarte puțini știu, însă, faptul că marea câștigătoare nu se va putea bucura de toți acești bani, deoarece o parte dintre ei vor fi impozitați de stat, mai exact 16%. Ceea ce înseamnă, conform unui calcul matematic simplu, că Ruxi va rămâne cu 84.000 de lei, dar cel mai probabil acest aspect nu este relevant pentru ea, mai ales în aceste momente.

Vedeta nu și-a găsit cuvintele în ultimele minute ale emisiunii, după ce a fost declarată câștigătoare, dar după ce și-a mai revenit puțin a ținut să precizeze că premiu pe care l-a câștigat nu este al ei, ci al oamenilor care au crezut în ea și care au votat-o într-un număr extrem de mare. Le-a dedicat premiul celor care o iubesc și pe care i-a sfătuit să nu renunțe orice s-ar întâmpla.

„Premiul ăsta nu e al meu. Prin premiul ăsta vreau doar să vă demonstrez că e ok să ai curaj, să aveți curaj să trăiți tot ce vreți voi, orice talent aveți, orice vă doriți să faceți nu renunțați. Premiul ăsta este pentru voi și vi-l dedic vouă și nu renunțați orice v-ați dori să faceți. Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți. Trebuie doar voi să credeți în voi, nu aveți nevoie de oameni. Mulțumesc!”, a spus Ruxi, la ”Bravo, ai stil!”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.