A mai rămas doar o zi până când va avea loc divorțul oficial dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, iar impresara și-a pregătit deja următoarea mișcare pe care o va face. Ea nu se lasă atât de ușor și are de gând să îi dea o nouă lovitură fostul ei soț.

Anamaria Prodan și-a calculat fiecare pas

Anamaria Prodan este o femeie hotărâtă și a știut mereu ce vrea de la viață. Deși trece printr-un moment greu pe care nu credea vreodată că va ajunge să îl trăiască, impresara privește încrezătoare înainte, știind că trebuie să fie puternică pentru copiii săi, care sunt cele mai importante ființe din viața sa.

Fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecamf a pus mereu familia pe primul loc și a făcut tot ceea ce a stat în putință pentru a poza într-un cuplu fericit în fața oamenilor din jur. Din nefericire, lucrurile în familia lor nu mergeau atât de bine pe cât voia ea să creadă, iar adevărul a început să iasă ușor, ușor la iveală în momentul în care antrenorul a depus actele pentru divorț.

Vedeta s-a gândit că ar fi util să lanseze o carte în care să pună toate dovezile pe care le are și care să ajute la demascarea fostului ei soț, căruia i-a luat apărarea în repetate rânduri în ultimul an.

”Este ireal, eu aș face un film, o poveste care pusă cap la cap te face să nu mai ai încredere în omul de lângă tine. Ăsta o să fie următorul meu pas, o să pun toate aceste dovezi într-o carte cum l-am demascat pe Reghecampf și pentru amantă”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Realitatea Plus.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Februarie 2022 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.