Publicul a decis! Ruxi a fost desemnată câștigătoarea acestui sezon de „Bravo, ai stil!”, una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară. În marea finală au ajuns ea și Viviana Sposub, dar fanii influnceriței s-u dovedit a fi mai mulți, dar și mai puternici.

Ruxi, cea mai stilată femeie din România

Imediat după ce a fost desemnată marea câștigătoare a celui de-al șaptelea sezon de „Bravo, ai stil!”, Ruxi și-a găsit cu mare greu cuvintele pentru a spune ce simțea în acele momente. Având în vedere, că la final a rămas cu rivala sa care a avut și ea parte de o susținere destul de mare din partea celor de acasă, emoțiile au fost întinse la cote maxime.

După ce s-a liniștit și s-a bucurat de clipă, le-a transmis un mesaj important celor care o urmăresc zi de zi, dar mai ales celor care au votat-o în marea finală și care au ajuta-o să devină câștigătoare. Ruxi i-a ajutat pe mulți dintre fanii săi să creadă mai mult în ei, să fie ei înșiși și, de asemenea, să aibă curajul de a spune ce simt, iar pentru acest lucru le-a câștigat și simpatia.

Ruxi le-a promis urmăritorilor de pe Instagram că va face un live și că le va povesti mai multe, dar până la momentul acela, le-a mulțumit pentru tot pe Story, iar la doar câteva minute după a postat prima imagine în calitate de „cea mai stilată femeie din România”; titlu pe care oamenii care au urmărit emisiunea sunt de părere că îl merită din plin.


„MULTUMESC! N-am cuvinte!!❤️🙏🏽Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!❤️🙏🏽”, a scris Ruxi pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Februarie 2022 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.