Marea finală a emisiunii „Bravo, ai stil!” va avea loc în această seară pe Kanal D, de la orele 20:00, iar cei care face parte din acest proiect nu au avut niciodată emoții mai mari precum în momentul de față. Cei care au o preferată în concurs o pot vota pe tot parcursul zilei de astăzi, iar decizia finală stă chiar mâinile lor. 

Trei concurente sunt la egalitate

Ei bine, în cadrul ediției de seara trecută a fost făcut și clasamentul steluțelor cu care care concurentele rămase în concurs vor intra încrezătoare în marea finală. Trei dintre ele se află la egalitate și anume Ruxi, Viviana Sposub și Bella Santiago, care ocupă prima poziție și care speră din tot sufletul să câștige în această seară.

"Cu acest clasament intram in Marea Finala. Va spuneam ca de cand s-a resetat clasamentul cea care reuseste sa adune cele mai multe stelute este protejata in prima etapa eliminatorie din marea finala. Avand in vedere ca sunteti la acelasi numar de stele, totul sta in mainile voastre pana ajungeti in mainile telespectatorilor. In functie de momentul pe care il pregatiti si tinuta pentru Marea Finala, in functie de notele pe care le obtineti din partea juratilor, aceea care se va clasa pe prima pozitie, aceea va avea imunitate in prima etapa eliminatorie. Departajarea se face maine seara in Marea Finala", a spus Ilinca Vandici, în cadrul celei mai recente ediții.

Ilinca Vandici s-a gândit și ea serios la ținuta pe care o va purta în seara de 5 februarie și a ales, după cum a mărturisit chiar ea, o ținută clasică și frumoasă, dar care este demnă de covorul roșu. Moderatoarea emisiunii de la Kanal D s-a implicat foarte tare în alegerea ținutei, a făcut schițe și a mers la probe, doar pentru a se asigura că totul este perfect pentru un moment atât de important.

„Mi-am dorit pentru finala acestui sezon o ținută clasică și frumoasă, să fie o apariție de covor roșu. Am fost la probe, am făcut schițe împreună, m-am implicat mult în conturarea ținutei de gală. Am mari emoții, vom fi și în direct, ceea ce aduce un plus de emoții. Aștept și eu, ca și telespectatorii noștri, să văd cine vă fi câștigătoarea acestui sezon.”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit tvmania.ro.

Citeste si:
Ce au transmis Laura Giurcanu și Sânziana Negru, după ce au...
Ce au transmis Laura Giurcanu...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Februarie 2022 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.