Concurenții sezonului trecut ai emisiunii Survivor România urmăresc și ei cu mare drag acest sezon și și-au ales deja preferații, în ciuda faptului că nu au avut prea mult timp să își formeze o părere despre cum sunt ei în raport cu condițiile în care trăiesc în jungla Dominicană. 

Cătălin Moroșanu și-a ales preferatul

Aceștia știu din propria experiență că situațiile în care sunt puși în tabără pot scoate tot ceea ce e mai rău și, de asemenea, știu cât de greu este să stea fără mâncare zile la rând, mai ales când nu reușesc să câștige jocurile pentru recompensă, iar Faimoșii nu au avut prea mare noroc la acest capitol.

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei care anul trecut s-au luptat cu condițiile dure din Republica Dominicană și unul dintre cei care a dat tot ceea ce a avut el mai bun pentru bine echipei. A câștigat multe lupte și cumva îi lipsesc acele zile, deși îi este mult mai ușor să îi privească pe Faimoși și pe Războinici din fața micului ecran.

Fostul Faimos și-a ales deja un preferat. Nu este ferm convins că el este cel care va pleca acasă cu marele premiu, dar este cu ochii pe el în fiecare ediție și a observat că are un mare potențial și că este bun și din punct de vedere sportiv.

„Nu știu cine o să fie câștigător. Și pe Rengle pot să îl văd câștigător, mie îmi place de el. Certurile sunt aceleași în acest sezon ca și în sezonul trecut, poate există o diferență la probele individuale care s-au pus în plus, ele sunt cele care fac diferența într-un fel sau altul”, a declarat Cătălin Moroșanu, potrivit playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.