Andreea Tonciu a luat o decizie total neașteptată, la doar câteva zile după eliminarea de la Survivor România. Vedeta a vorbit despre acest lucru pe rețelele sociale, unde este urmărită de mii de oamenii care o apreciază și care îi sunt alături la orice pas. 

Andreea Tonciu are planuri mari

Bruneta a plecat în Republica Dominicană cu gândul că va face față tuturor provocărilor, dar nu se aștepta să îi fie atât de greu mai ales din punct de vedere sportiv. Andreea Tonciu a ținut să precizeze că se considera pregătită pentru probele le care ea și colegii săi erau supuși aproape zilnic, dar crede că ar fi ajuns departe din punct de vedere psihic, deși dorul de casă și de fiica ei o măcina la orice pas.

În urmă cu două săptămâni ea a fost nominalizată către eliminare de către colegii ei, nu a primit susținere din partea celor de acasă și a fost nevoită să părăsească acest concurs. Acum, vedeta pare să fi depăși momentul și este gata pentru un nou capitol din viața sa. Ei bine, vedeta vrea să își cumpere propria sa casă și le-a cerut ajutorul fanilor în acest sens.

“Bună ziua, dragii mei! Vreau să încep un nou capitol în viața mea, acela de a-mi achiziționa propria casă. Aștept de la voi denumirile a celor mai frumoase complexe rezidențiale din zona Pipera. Vă mulțumesc!”, a scris Andreea Tonciu, la Story.

Cel mai probabil, fosta Faimoasă își va ține fanii la curent cu evoluția lucrurilor și le va arăta și casa, imediat după ce o va achiziționa.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Februarie 2022 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.